24 Kasım turnuvasının şampiyonu Kayıobası

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel olarak düzenlenen Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvasının şampiyonu Kayıobasıspor’a kupasını Kaymakam Murat Yıldız takdim etti.

24 Kasım turnuvasının şampiyonu Kayıobası

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlerin dostluk, dayanışma ve kaynaşmasını artırmak amacıyla 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel olarak düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Kıyıoabspor oldu.

 

Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi halı sahasında oynanan ve yaklaşık bir ay süren turnuva 3.lük ve final maçıyla sona erdi.

 

Üçüncülük maçında İhsan Karadeniz Gürpınar Karması Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 5-3 turnuvanın üçüncüsü olurken final maçında ise İhtiyar Delikanlılar’ı 5-0 yenen Kayıobasıspor şampiyon oldu.

 

Maçların ardından düzenlenen kupa töreninde konuşan Of Kaymakam Vekili Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız; “ Gerçekten çok güzel düşünülmüş ve aynı güzellikte sonuçlanmış bir turnuva. Tam da adına yaraşır bir turnuva olmuş. Şampiyon olan, olamayan herkesin bir emeği var bu organizasyonda. Herkesin emeğine, yüreğine sağlık diyorum. Ayrıca Öğretmenler Gününe özel olması da ayrı bir güzellik. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu vesileyle de tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum. Sağlık sıhhat içerisinde nice Öğretmenler Gününe ulaşmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaymakam Yıldız, konuşmasının ardından şampiyon Kayıobaspor ve ikinci olan İhtiyar Delikanlılar’a kupalarını takdim ederken Üçüncü olan İhsan Karadeniz Gürpınar Karmasının kupasını İlçe Müftüsü Recep Onat, 4. Olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu verdi.

 

Törende ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara Kaymakam Murat Yıldız tarafından Katılım Belgesi verildi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24