24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Of’ta düzenlenen özel gecede mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin ederken emekliye ayrılan öğretmenlere de plaket verildi.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Of’ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. 23 Kasım günü başlayan etkinlikler kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu beraberindeki idareci ve öğretmenlerle Of Kaymakamı Eren Arslan v Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

 

24 Kasım Salı Günü 09.00’da Anıt önünde düzenlenen törende Müdür Kabahasanoğlu Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini sundu.

 

Öğretmenler Günü Özel kutlama programı ise Of Belediyesi Sahil Günbatımı Tesislerinde düzenlendi.

 

Of’un emektar öğretmeni İmamettin Hanlıoğlu’nun sunumuyla renklendirdiği programda mesleğe yeni başlayan öğretmen meslekten beklentileri ile ilgili konuşma yaparken kıdemli öğretmenler adına Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Dunay bir konuşma yaptı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptığı programda Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da birer selamlama konuşması yaptılar.

 

Emekliye ayrılan öğretmenler Mikdat Çelenkoğlu ve Şemsettin Aktürk ile Memur Ali Türkyılmaz'a Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından birer plaket takdim edilirken, mesleğe yeni başlayan 25 öğretmen ise İsmail Yıldırım İlkokulu Müdürü Rıza Ercihan önderliğinde mesleğe giriş yemini yaptı.

 

Yemek ikramının yapıldığı programda Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri ve Yöresel Sanatçı Turan Topçuoğlu tarafından saz ve kemençe eşliğinde türküler söylendi. Kaymakam Arslan ev Başkan Sarıalioğlu da öğretmenlerle birlikte horon oynadı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 8 yıl Önce

TÜM ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETMEN GÜNLERİNİ KUTLARIM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24