23 Aşçı Yardımcısı eğitim alıyor

Of Halk Eğitim Merkezinde bayanlara yönelik açılan ve Usta Öğretici Sevgi Saral tarafından verilen “Aşçı Yardımcılığı Kursu”’nda 23 bayan kursiyer Aşçılık eğitimi alıyor.

23 Aşçı Yardımcısı eğitim alıyor

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Of Halk Eğitim Merkezi açmış olduğu kurslarla yediden yetmişe herkese eğitim veriyor.

 

Bayanlara yönelik açılan “Aşçı Yardımcılığı Kursu” kursiyerlerin ilgi ve üretim anlayışıyla devam ediyor. 11 Kasım 2019 tarihinde başlayan “Aşçı Yardımcılığı Kursu”  12.02.2020 tarihinde sona erecek. 23 bayan kursiyerin katıldığı kurs, Usta Öğretici Sevgi Saral tarafından veriliyor. Hafta içi 5 gün 8 saat devam eden kursun sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.

 

“ Aşçı Yardımcılığı Kursu” eğitimlerini devam ederken üretim faaliyetlerine de başladı. Vatandaşlardan ya da kurumlardan siparişler alınarak yemek hizmeti sunmaya başladı. Bu faaliyetlerle hem kursiyerler edindikleri bilgilerini pekiştirecek hem uygun fiyata yemek hizmeti sunarak masraflarını çıkarmaya çalışacaklar.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu kursu ziyaret ederek kursiyerlerin yapmış oldukları lezzetleri tattılar. Müdür Kabahasanoğlu kursla ilgili olarak, “Öncelikli olarak kurum müdürümüzü böyle faydalı bir kurs düzenledikleri için tebrik ediyorum. Kurs hocamızı ve kursiyerlerimizi yaptıkları ürünler ve eğitimleri için kutluyorum. Çok anlamlı ve önü açık bir kurs. İnşallah buradan elde ettiğiniz bilgi ve becerilerle hem evinizde hem de girişimcilik becerilerinizi ortaya koyup ürettiklerinizi satarak faydasını göreceksiniz. Hepiniz el becerileriniz ve almış olduğunuz eğitimle birer girişimci adayısınız. İnşallah bu size ve ailenize olumlu yansır. Üstelik şimdiden taleplere karşı satışlara başlamışsınız. Hepinize kolaylıklar dileyerek, başarılar diliyorum” dedi.

 

“ Aşçı Yardımcılığı Kursu” ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Numan Turan, Süleyman Bedir, Halk Eğitim Merkez Müdürü Ahmet Dunay, Müdür Yardımcıları Onur Artan, Hakan Kanlı katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24