2011 Yılı Yaş Çay Fiyatı açıklandı

2011 Yılı Yaş Çay Fiyatı 1 lira 10 kuruş olarak açıklandı.

2011 Yılı Yaş Çay Fiyatı açıklandı
Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, 2011 yılı yaş çay alım fiyatını açıkladı. Yaş Çayın taban fiyatı 98 kuruş, destekleme primi de 12 kuruş olmak üzere 1,10 lira olarak açıkladı.
 
Bakan Eker, Çaykur Genel Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, ÇAYKUR'un bu yıl uygulayacağı yaş çay alım fiyatının 2010 yılına göre yüzde 10 artışla 98 kuruş taban fiyat, 12 kuruş da destekleme primi olmak üzere 1,10 lira olacağını belirtti.
 
Bu rakamın 69 cente karşılık geldiğini ifade eden Eker, hükümete geldiklerinde fiyatın 22 cent olduğunu kaydetti.
 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahir
Mahir - 13 yıl Önce

Gözünüze dursun 10 kuruş

murat selim
murat selim - 13 yıl Önce

biz çayın şükrünü bilsek daha da bereketli olur.

osman er
osman er - 13 yıl Önce

% 10 zam , enflasyon kaç acaba, maaşını peşin alan çaykur işcisi kaç zam alıyor? son 8 yılı bir karşılaştırsınlar. aradaki uçurum sadece bundan belli. Kendi çayımızı yevmıyeciden ucuza topluyoruz. Oysa sa 1 m2 yer için ne kavgalar etmiştik. Yaziki ne yazik!

AKAPE HAYALLERİ GERÇEĞE TAŞIYAN PARTİ.
AKAPE HAYALLERİ GERÇEĞE TAŞIYAN PARTİ. - 13 yıl Önce

Yazdıklarım ayrılmış alana yetmedi ve ben hepsini sildim.sadece şunu diyeyim;
" ALLAH BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN "
Hem %70 i evet biz bu şekilde bir yönetim istiyoruz diyecek,sonrada veryansın edecek,yok öyle temmuzda buzlu badem.

sömürülmeye devam edin.sizin ekstiğiniz çayın parası rize spora gitsin onlarda feneri tutsun :)
sömürülmeye devam edin.sizin ekstiğiniz çayın parası rize spora gitsin onlarda feneri tutsun :) - 13 yıl Önce

Trabzon iline kayıtlı çay kesimi yapılan yerlerde ilçe takımlarına kesintinin aktarılmasına ve kulüp kuruluş tarihlerinden bu zmana kadar olan süreçte Rize spora verilen kesintilerin.OFSPOR a iade edilmesine geçmiş döneme dönük faizle birlikte .ben ofta çay keseceğim benim ilçemin takımı dururken yüzde bilmem kaçını rize spora vereceğim,sağımlık sığır olduktan sonra sağacak çok çoban vardır.

bayram demir
bayram demir - 13 yıl Önce

ben bakanın açıklamasına takıldım 2002 de 20 cent olan çay şimdiki çay fiyatı 60 cent karşılığında iyide benim güzel vatandaşım 2002 de elektrik
,su,tüp,kuru çay,şeker,un,yağ, dolmuş parası ve herşey 2002 de kaç cent şimdi kaç cent bunu söylemiyor.

ibrahim turan
ibrahim turan - 13 yıl Önce

Ne kadar az gibi gözüksede ciddi bir para. en azından çaykura verilen çayın garanti para karşılığı var. ve her sene az da olsa zamlanıyor. ben fındık memleketindenim. peki ordaki ne yapsın. devlet fındık almıyor. alsa para yerine yığıyor önüne fiskobirliğin fındık ezmesini koli koli. ayrıca özel sektörde alsa bile çok düşük. parasınıda çıkmaz ayın son çarşambasında bile vermiyorlar :) ayrıca fındık 365 gün bakım istiyor. kışın bile donmasın diye canımız çıkıyor. çay fındığa göre hazır para. topla sat. isyan etsekte şükrü bilmeliyiz.

ofli
ofli - 13 yıl Önce

on kuruş zam yapıyor sekiz yıl önce böyleydi şimdi böyle diyor bu millet bunu hak etmiyor ak partiye oy veriyor destekliyor ak parti halka hiç destek vermiyor


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24