19 Mayıs yeni yöntemle ilk kez kutlandı

Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gün olan 19 Mayıs 1919’un yıl dönümünde kutlanmakta olan Atatürk Anma Gençlik ve Spor Bayramı, yeni düzenlemesiyle Of’ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 93.yıldönümü Of’ta düzenlenen törenlerle kutlandı.

 

Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gün olan 19 Mayıs 1919’un yıl dönümünde kutlanmakta olan Atatürk Anma Gençlik ve Spor Bayramı, yeni düzenlemesiyle Of’ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

 

Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreninde yeni uygulama nedeniyle sadece Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan çelenk, İlçe Spor Müdürü Oktay Abdikoğlu tarafından anıta sunuldu.

 

Çelenk sunma törenine İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Coşkun, Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, İlçe Spor Müdürü Oktay Abdikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Emniyet Müdürü M.Erkal Anay, İlçe Müftüsü Mehmet Genç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gülçin Kasapoğlu, CHP Of İlçe Başkanı Emel Saral, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, Şoförler Odası Başkanı Şahmeran Er, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Y.Attila Sarıalioğlu, Of Çamlı Çay Fabrikası Müdürü Yaşar Çakıroğlu ve Okul Müdürleri katıldı.

 

Kutlama Programı ise Ulusoy TEML ve DAML Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Ulusoy TEML ve DAML Müdürü İbrahim Danışmaz yaptı.

 

Öğrencilerin şiirler okuduğu programda 12 Denizcilik sınıfı öğrencisi Feridun Dölek, Gençlik adına konuşma yaptı.  9 A Sınıfı öğrencisi Engin Deniz Demirtürkoğlu’nun Gençliğe Hitabeyi okuduğu programda Türk Gençliğinin andını ise 11 A sınıfı öğrencisi Emrullah Durmuş yönetimindeki gençlik korosu seslendirdi.

 

Okulun Müzik öğretmeni Ebru Topal yönetimindeki Gençlik korosu tarafından Gençlik Marşı ve diğer marşların okunmasının ardından ödül töreni yapıldı.

 

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen Masa Tenisi ve Kros yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Yardımcısı Adem Karahasanoğlu, Garnizon Komutanı Mehmet Coşkun ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gülçin Kasapoğlu tarafından verildi.

 

Program, okul folklor ekibinin gösterileri ile sona erdi.

 

Programa Trabzon Vali Yardımcısı Adem Karahasanoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Coşkun, İlçe Spor Müdürü Oktay Abdikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Erkal Anay, İlçe Müftüsü Mehmet Genç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gülçin Kasapoğlu, CHP Of İlçe Başkanı Emel Saral, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Y.Attila Sarıalioğlu, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
MUTEŞEM OFLI
MUTEŞEM OFLI - 12 yıl Önce

YAZILAR YAZILIRKEN LÜTFEN ÜNVANLARA DİKKAT.

misafir
misafir - 12 yıl Önce

Coşku ile kutlanmaktan eser kalmamış.Gençlerin cıvıltısından eser yok.Bir kaç daire amiri zorla gelmiş.Seneye onlar da zaten gelmez.Bakalım çocuklarımıza neyi nasıl anlatacagız.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24