19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, iki yıllık aranın ardından Of Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde kutlandı

Koronavirüs salgını nedeniyle iki yıldır sade törenlerle kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, iki yıllık aranın ardından Of Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Of Kaymakamlığı önünde düzenlenen çelenk sunma töreninde Of Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün çelengi İlçe Müdürü Özcan Demirel, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve ilçe protokolünün katılımıyla anıta sunuldu.

Of Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen resmi kutlama etkinlikleri ise Of Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Kaymakam Refiği Ali Can Uludağ, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Demirel, siyasi parti ve stk temsilcileri, daire amirleri ve öğrencilerin katıldığı törende öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi.

Gösterilerin ardından Kaymakam Çiçek ve Başkan Sarıalioğlu, sportif başarı kazanan öğrencilerin madalyaları takdim ederken programda emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24