19 Eylül Gaziler Gününe duygulandıran kutlama

19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Of İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte 15 Temmuz Gazilerinin paylaşımları katılımcıları duygulandırdı.

19 Eylül Gaziler Gününe duygulandıran kutlama

19 Eylül Gaziler günü, Of Kaymakamlığı tarafından Gaziler ve Şehit yakınlarına verilen kahvaltı, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde ve İmam Hatip Lisesi Salonunda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

 

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen çelenk sunma töreni; Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Temsilcileri, Daire Amirleri, Banka Müdürleri, Askeri erkan, Gaziler, Şehit ve Gazi yakınlarının katılımıyla yapıldı.

 

Törende Kaymakam Fırat, Komutan Tanrıverdi ve Başkan Yardımcısı Saral anıta kurum çelenklerini sunarken günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Of Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Mustafa Özbek yaptı. Öğrencilerin Gaziler Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından resmi tören sona erdi.

 

Gaziler Gününün İkinci etkinliği Of İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı. Okulun konferans salonunda yapılan etkinliğe Kaymakam Fırat, Komutan Tanrıverdi, Başkan Saral, Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin sembol filmi ile başlayan törende konuşan Kaymakam Fırat, Gaziler Gününü kutladı. Program İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliklerle sona erdi.

 

Törende 15 Temmuz’da gazi olan gazilerin yaşadıkları anları paylaştığı görüntüler, katılımcıları duygulandırdı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24