Küstah Avrupa

Nasipse inşallah 16 Nisanda ülkemizde bir referandum yapılacak. Halkımız yeni anayasayla mı yoksa eski anayasayla mı devam edecek bunu oylayacaklar. Yani tamamen iç meselemiz.

Fakat ne hikmetse bizim özgürlükler ve medeniyetin beşiği denilen Avrupa’da Hollanda ve Almanya gibi ne idiğü belli olmayan devletlerde bizlerin seçimlerinde evet oyu ağır basacağı büyük bir ihtimalle olacağı tahmin edildiğinden adamlar devletimizin bakan ve milletvekillerine ambargo uygulamaktadırlar. Dersiniz ki sanki seçimler kendi ülkelerinde olmakta.

Yahu kardeşim bizlerin ülkesinde olacak olan bir seçim sizleri ne adına bu kadar rahatsız etmektedir?!

Rabbimiz kutsal kitabında ne kadar da güzel bu adamları tasvir etmiş; “Sen onların dinlerine girmediğin sürece Yahudiler ve Hıristiyanlar senden asla razı olmayacaklardır. “ Ayet açık ve net. Rabbimiz bizleri uyarmakta. Bizler onların dinlerine girmedikçe bizlerden razı olmayacaklar. Bundan dolayı da tarih boyunca biz Müslümanlarla uğraşmış bu adamlar.

Rabbimiz bu mübarek toprakları bizlere nasip ettikten sonra bu kefereler 1880’lü yıllarda Haçlı seferleri adı altında üç beş kez üzerimize saldırmıştır. Ama Allah’ın izniyle Rabbimizin izniyle bu keferelerin saldırılarını her defasında geri püskürtmeyi bilmiş dedelerimiz ninelerimiz.

Fazla uzağa gitmeyelim. Bu kefereler 1990’lü yıllarda ülkemizi baştan aşağıya işgal etmediler mi?! Ettiler. Hem de onlarca yüzlerce insanımızı şehit edip bizleri bu topraklardan atmaya çalıştılar. İşte Çanakkale savaşları…

Her defasında dedelerimiz ve ninelerimiz bu kefereleri bu topraktan atmayı bildiler.

Rabbimiz ne kadar da güzel buyurmuş; “ Ey Müminler! Kendinizi bırakıp Yahudiler ve Hıristiyanları dost tutmayınız.” Bu ayette açık ve net. Rabbimiz Yahudileri ve Hıristiyanları dost tutmamızı istememekte. Çünkü bu durumda bizlere zararları dokunacağını hatırlatmaktadır.

Bu, özgürlüklerin ve medeniyetin yuvası denilen Avrupa daha bugün bile üçüncü dünya diye isimlendirilen ülkeleri yani Afrika ve Ortadoğu ülkelerini sömürmektedir. Almanya, İspanya , Portekiz, İngiltere ve İtalya gibi ülkelerin sömürgeleri vardır. Bu adamlar bugün bu zenginliğe ulaşmışsa bunu sömürgelerinden çaldıkları yer altı ve yer üstü zenginliklerden sağlamıştır. Bugün Afrika’da Afrikalı kardeşimizin evinin altından dünyanın en zengin altın ve diğer mücevherat çıkar fakat ne adına kimse bilmez bu mücevherat Avrupa’ya akar. Bu kefereler göbeklerini şişirirken benim Afrikalı kardeşim açlık ve susuzluktan ölmektedir. Şimdi anladınız mı bu Avrupa’nın özgürlükler ve medeniyetinin ne olduğunu?!

Sizler anlıyor musunuz Almanya’da ki bu hazımsızlığı. Bizler bu adamları 1950’lili yıllarda işçilerimizle adam ettik fakat ne hikmetse bizlerin gelişmesinde ve büyümesinden büyük hazımsızlık göstermektedirler. PKK denilen tamamen yabancı istihbarat ürünü olan yapıyı ne kadar Amerika ve İngiltere palazlamışsa bu adamlardan daha aşağı kalmadan bu Almanya’da bu adamları palazlamaktadır. Bakınız PKK’NIN elindeki silah ve mühimmata tamamen Avrupa , Amerika ve İsrail menşeilidir.

Rabbimiz ne kadar da güzel söylüyor; “ Ey İman edenler! Onları dost edinmeyin. Çünkü onlar birbirlerinin dostudur”

Alametler iyi yolda olduğumuzu göstermekte. Yola devam…

YORUM EKLE

banner81

banner22

banner21

banner24