Trabzonlu gençler, kız kulesinde buluştu

Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından İstanbul Üsküdar Belediyesi Kız Kulesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen birlik ve beraberlik gecesi, Trabzonlu gençleri buluşturdu.

 Trabzonlu gençler, kız kulesinde buluştu

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Gençlik Kolları tarafından organize edilen Birlik ve Beraberlik gecesi, İstanbul Kız Kulesi’nde yapıldı.

 

TDF Gençlik Kolları Başkanı Korkut Yılmaz Ayaz ve yönetiminin organize ettiği gecede Trabzon Dernekleri federasyonu Başkanı Mustafa Demir, Başkan yardımcısı Hüseyin Ayaz ve yönetici İrfan Zengin de katıldı.

 

Gecede başta Trabzon merkez olmak üzere ilce ve köy dernekleri gençlik kollarının yanı sıra İstanbul ve civar illerde okuyan üniversiteli gençler ve UNİ TS grupları da geceye katılanlar arasındaydı.
 
Trabzon gençliğinin tam destek verdiği gecenin açılış konuşmasını yapan TDF Gençlik Kolları Başkanı Korkut Yılmaz Ayuaz, yaptıkları ve yapacakları faaliyetleri özetledi.

 

TDF Genel Başkanı Mustafa Demir ise geceyi tertipleyen gençlik kolları başkanı ve yönetimine teşekkür etti. Güzel bir gece düzenlediklerini belirten Demir; “Gençlik Kollarımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gayet başarılı işler yapıyorlar. Burada bulunan siz genç kardeşlerimizin birlik ve beraberliğine ihtiyacımız her zaman vardır. Bir birimize daha iyi sarılalım. Trabzon sevdası başka bir sevda başka bir duygu taşıyor. İsmini duyduğumuz veya okuduğumuz her yerde adeta damarlarımızdaki kan harekete geçiyor. Bu bizi bir şeyler yapmaya itiyor. Bu da bizim bölgemizin ve Karadeniz’in hırçınlığından kaynaklanıyor olsa gerek. Bu çalışma sevdası ile  buralara kadar yürüdük. Gelecek sizlerin ve sizden sonrakilerin olduğuna göre Trabzonlu’ya durmak yakışmaz. Bu geceye katılım sağlayan siz gençleri ve genç yürekleri gönülden kutluyor ve başarılarınızın daimi olmasını diliyorum. Bizlerin sizin takipçiniz olacağımızı unutmamanız dileği ile hapimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Gecenin sunumunu yapan TDF Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Radyo Proğramcısı olan İbrahim Akın ise konuşma aralarında temel fıkralarıyla gençlere eğlenceli bir gece yaşattı.

 

Geceye katılan Gurbetçi Gençler, gerek Trabzonspor ve gerekse 1461 Trabzon’un deplasman maçlarında kendilerini yalnız bırakmadıklarını belirterek hafta sonu ise olimpiyatta oynanacak olan İBB – Trabzonspor maçında daha önce kırılan seyirci rekorunu bu maçta egale etmek istediklerini belirterek tüm Trabzonluları maça davet ettiler.

 

Gurbetçi Gençler, bu maçta TFF’ye de çok anlamlı mesajlar vereceklerini ifade ettiler.
 
Gecede sahne alan yöresel sanatçılar Turan Topcuoğlu, Mustafa İlhan ve İbrahim Sancaktar ile kemençesiyle de Coşkun  Küçük, Trabzonlu gençleri eğlenceye doyurdular.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24