TİAB'da İbrahim Hacıosmanoğlu Dönemi

Trabzon İş Adamları ve Bürokratları Derneği (TİAB)’ın yapılan kongresinde İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu başkanlığa seçildi.

TİAB'da İbrahim Hacıosmanoğlu Dönemi

İstanbul da bulunan Trabzon İş Adamları ve Bürokratları Derneğinde Yaşar Aşçıoğlu devri sona erdi.

Yaklaşık 20 ay görev yapan Yaşar Aşçıoğlu başkanlığı Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na bıraktı.

İstanbul da yerel seçimlerle birlikte özellikle, Ümraniye Belediye Başkanı Rizeli İsmet Yıldırım’ın Orman Bakanlığına bağlı olan ve Trabzon İş Adamları ve Bürokratları Derneğinin işlettiği eski adı Çırçır ormanı da denilen Trabzon Parkı almak istemesiyle başlayan süreçte her türlü hukuki süreci kullanmalarına rağmen başarılı olamayarak görevi devretmeleriyle seçime gidildi ve tek listeyle bu göreve talip olan İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi.

Yapılan seçimde eski yönetimden kimsenin Hacıosmanoğlu yönetimine girmemesi dikkatleri çekti.

Oy çokluğuyla yeni görevi alan İbrahim Hacıosmanoğlu yeni yönetim kadrosuyla İstanbul’da bulunan Trabzonlular için güzel projelerle güzel işler yapacaklarını dile getirerek eski yönetime teşekkür ederek görevi devraldı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetiminde Prof. Dr. Sondan Dukanoğlu, Eray Kapıcıoğlu, Hakan Gedikli, Abdullah Ayaz, Mustafa Hacıkerimoğlu, Ali Nuhoğlu, Abdullah Oğuz Bayraktar, İsmail Hakkı Cinel, Nevzat Kaya, Haluk Kalyoncu, Alican İbrahimağaoğlu, Mesut Yeşilyurt, İrfan Altıner ve Abiş Habikoğlu yer aldı.

TİAB yönetim kurulu yapılacak ilk toplantı da diğer üyelerle birlikte görev dağılımı yaparak çalışmalara başlayacaklar.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24