TDF Gençlik’ten SİNDEF Gençlik’e ziyaret

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları üyeleri, Sinop Dernekleri Federasyonu Gençlik kolları üyeleri ile bir araya gelerek Karadeniz Gençliği üzerine fikir alış verişinde bulundular.

TDF Gençlik’ten SİNDEF Gençlik’e ziyaret

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları yeni döneme yeni projelerle başladı. 2007 yılından beri Trabzon ve Trabzonspor sevdalılarını bir araya getiren gençlik kolları şimdi de Karadeniz gençliği ile bir araya gelerek Karadeniz için fikir alışverişi ve ortak projeler için düğmeye bastı. Bu bağlamda geçtiğimiz hafta sonu Sinop Dernekler Federasyonu Gençlik Kollarını (SİNDEF) ziyaret ettiler. 

 

TDF Gençlik Kolları temsilcileri, SİNDEF Gençlik Kolları temsilcileri ile tanışarak Karadeniz, Karadeniz gençliği  ve  geleceği üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

 

TDF Gençlik Kollarının ziyaretinden çok memnun olduklarını ifade eden SİNDEF Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Yıldırım, en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunarak  temeli atılan Karadeniz gençliği projesinin daha ilerilere taşınması ve Karadeniz’e faydalı olması için ellerinden gelen çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler.

 

TDF Gençlik Kolları Başkanı Korkut Yılmaz Ayaza ise yaptığı açıklamada; “Bugüne kadar çalışmalarımız Trabzon üzerinden devam etmekteydi. Trabzon ve Trabzon sevdalıları için onlarca etkinlik ve projeye imza attık. Yaptığımız çalışmaları bir adım daha öteye taşıma kararı aldık. Karadeniz bölgesini temsil eden federasyonların gençlik kollarıyla bir araya gelerek Karadeniz bölgesi için ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunmaya başladık ve ilk adımı SİNDEF ile gerçekleştirdik. Diğer il federasyonlarının gençlik kolları temsilcileriyle bu dönemde belirli aralıklarda bir araya gelerek ortak projeler yürütme konusunda karşılıklı fikir alışverişlerine devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24