TDF 26 Şubat’ta Trabzon’u Feshane’de buluşturuyor

TDF tarafından 26 Şubat’ta Feshane’de düzenlenecek olan Trabzon Tanıtım Günleri öncesinde dernek başkanları etkinlik için bir araya geldi.

TDF 26 Şubat’ta Trabzon’u Feshane’de buluşturuyor

Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından 26 Şubat – 01 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleştirilecek olan “Trabzon’un Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü Kutlamaları ve Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri”nin plan ve koordinasyonu için dernek başkanları bir araya geldi.

 

Federasyona üye olan, olmayan başta Marmara bölgesi olmak üzere Türkiye genelinde Trabzon ile ilgili faaliyet gösteren yaklaşık 250 sivil toplum kuruluşunun davet edildiği istişare toplantısı İstanbul Akgün Otel’de düzenlendi.

 

Toplantıya İstanbul Vali yardımcısı, Oflu hemşerimiz Adnan Çakıroğlu da katıldı.

 

Federasyon Başkanı Mustafa Demir'in açılış konuşmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Divan Genel Başkan Mustafa Demir, Başkan Vekili Hüseyin Ayaz, Genel Sekreter Ali Turan Gür, TDF Hukuk Danışmanlarından Av Meral Çil, Dernekleri temsilen Ahmet Hocaoğlu'ndan oluştu.

 

Toplantıda gündem üzerine söz alan dernek başkanları, “Trabzon’un Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü Kutlamaları ve Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri” etkinliği için düşünce ve görüşlerini anlatarak, federasyondan beklentilerini ve önerilerini dile getirdiler.

 

Başkan Demir, toplantının çok yararlı geçtiğini ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.

 

Haber-Foto: TDF-Ajans

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24