Ressam Aydın’dan Ayaz’a sürpriz jest

Trabzonlu Ressam Adnan Aydın, Feshane’de düzenlenen etkinliklerde yakın ilgi ve alakasını gördüğü TDF Başkan Vekili Hüseyin Ayaz’a portresini resmederek hediye etti.

Ressam Aydın’dan Ayaz’a sürpriz jest

Trabzon Dernekleri Federasyonunun 23-26 Ekim 2014 tarihlerinde Feshane’de düzenlediği Trabzon’un Fethinin 561. Yıl dönümü ve Trabzon Tanıtım Günlerinin davetlilerinden biri de Karadeniz’in yeşil ve hırçın doğası ile kadınların yaşam şartlarını ve yörenin güzelliklerini tuvallere işleyen Trabzonlu  Ressam Adnan Aydın idi.

 

Ressam Aydın, çizdiği muazzam resimlerle 4 gün boyunca Feshane' deki ziyaretçiler ile buluştu.

Feshane' de gördüğü ilgiden son derece memnun kalan Ressam Aydın, kendisinin bu etkinliklere davet edilmesinden, burada gördüğü ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetinin göstergesi olarak Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili, Feshane Etkinlik Komisyonu Başkanı Hüseyin Ayaz’ın portresini yaptı.

 

STK’larda ve Dernekçilikte uzun yıllardan beri azimli çalışmalarıyla gelecek kuşaklara örnek olan, Trabzon için gecesini gündüzüne katan Hüseyin Ayaz’a Ressam Aydın’ın hediyesi; kendisini örnek alan ve onun yolunda ilerleyen, TDF Gençlik Kolları Eski Başkanı Korkut Yılmaz Ayaz ve TDF Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Akın tarafından TDF Yönetim Kurulu Toplantısı sonunda takdim edildi.

 

Aldığı bu sürpriz hediye karşısında duygulanan Hüseyin Ayaz; “Söyleyecek söz bulamıyorum. Çok mutluluk verici bir durum. Rabbim İnşallah sizlere de böyle güzel hediyeler almanızı, hemşerilerinizin takdirine layık olmanızı nasip eder. Portremi çizerek bana bu sürprizi yapan değerli ressamımız Adnan Aydın’ a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

TDF Gençlik Kolları Eski Başkanı Korkut Yılmaz Ayaz ve mevcut Başkan İbrahim Akın; Gençlik Kollarının Kuruluşundan beri Gençlik Kollarından sorumlu Genel Başkan Vekilimiz Hüseyin Ayaz, Gençliğin gözünde heykeli dikilecek bir değer. Belki bu olmadı ama Trabzon için harcadığı emeklerin Trabzonlu ressam Aydın’ın emekleriyle bu güzel portrede karşılık bulması çok anlamlı olmuştur. Bizler gençlik adına Trabzon için emek dolu çalışmalarından dolayı değerli Başkan Vekilimiz Hüseyin Ayaz’a ve değerli Ressamımız Adnan Aydın’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24