Özkanlı ve Türk ailelerinin mutlu günü

OF-Hayrat Birleşik Makililer Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı İdris Türk, oğlu Tahir ile Dilek’in mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.

Özkanlı ve Türk ailelerinin mutlu günü

OF-Hayrat Birleşik Makililer Eğitim ve Kültür Derneği ile Kutrialioğlu Türk Ailesi Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı olan İdirs Türk’ün oğlu Tahir Türk, hayatını Dilek Özkanlı ile birleştirdi.

 

Ahmet ve Emine Özkanlı çiftinin kızları Dilek Özkanlı ile İdris ve Vesile Türk çiftinin oğulları Tahir Türk, İstanbul Avcılar’da düzenlenen düğünle dünya evine girdiler.

 

Genç çiftin nikahını Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kefelioğlu kıyarken, nikah şahitliklerini ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş ile Sanatçı Cengiz Kurdoğlu yaptı.

 

Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve davetlerine icabet eden herkese teşekkür eden İdris Türk; “Düğünümüze, davetimiz üzere katılan İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, AK Parti Grup Başkan Vekili Sayın Dr. Mehmet MUŞ’a, çocuklarımızın nikahını kıyan Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Metin Kefelioğlu’na, Devlet Sanatçımız Sayın Cengiz Kurdoğlu’na, Siyasi Partilerimizin değerli ilçe başkanları ve
yöneticilerine, Belediye Meclisi Üyelerine, Federasyon ve Dernek Başkanlarımıza, salonu dolduran değerli misafirlerimize, uzakta olup katılamayarak, telgraf ve mesajla kutlama yapan, çiçek göndererek sosyal medyada tebrik eden kıymetli iş adamlarına, akraba, dost, arkadaş ve komşularıma en içten duygularımla şükranlarımı sunar, teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24