Oflu Başkan Ayşe Aydın güven tazeledi

İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonu İşletmeleri Esnaf Odası kongresine tek aday olarak giren Oflu hemşerimiz Ayşe Aydın, üyelerin % 70' inin oyunu alarak güven tazeledi.

Oflu Başkan Ayşe Aydın güven tazeledi

İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonu İşletmeleri Esnaf Odası Başkanı Oflu Hemşerimiz İş Kadını Ayşe Aydın, yeniden başkanlığa seçildi.

İstanbul Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Sarayında yapılan 5. olağan kongreye tek aday olarak giren Başkan Aydın, üyelerin % 70' inin oyunu alarak güven tazeledi.

Kongrenin Divan Başkanlığını üstlenen İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, kongrede yeniden başkan seçilen Ayşe Aydın'ı tebrik ederek; “Esnafımızın sesi oldun. Bu gücün önüne kimse geçemez. Başarılarınız başarımızdır. Sizleri tebrik ediyor, tüm esnaf kardeşlerime selam ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kongrede kısa bir teşekkür konuşması yapan Başkan Aydın; “Katılım sağlayan tüm meslektaşlarıma sesleniyorum. Burası sizin. Buralara hep beraber sahip çıkacağız. İşimize ve aşımıza sahip çıkacağız. İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Solanları İşletmecileri olarak geçmişte olduğu gibi bu kongrede de yarınki kongrelerde de tek yürek, tek bilek olmaya devam edeceğiz. Daha iyisini yapmaya devam edeceğiz. Yeniden değil, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2022, 21:52

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24