Of Tavşanlı Derneğinde Adem Karaahmet ile devam

Of Tavşanlı (Micco) Derneği 6.olağan kongresinde mevcut başkan Adem Karaahmet üyelerin güven oyu ile yeniden başkan seçildi.

Of Tavşanlı Derneğinde Adem Karaahmet ile devam

Of Tavşanlı (Micco) Derneği’nin İstanbul’da düzenlenen 6.olağan kongresinde mevcut başkan Adem Karaahmet yeniden başkanlığa seçildi.

Güngören Gençosman Kültür Merkezinde yapılan olağan kongre Tavşanlı Derneği üyeleri ve misafir Dernek Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Tek adaylı liste ile girilen seçime mevcut başkan Adem Karaahmet üyelerin desteği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından divan oylaması ile Divan Kurulu belirlenerek kongreye geçildi. Yapılan açıklamalarda mali bilanço, gelir gider tablosu üyelere sunuldu.

Kongreye Güngören Belediye Başkanı Mimar Bünyamin Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Devran Yalçınkaya, Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Ali Furkan Sevinç, Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Albayrak, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, Köy ve Mahalle dernek başkanları ve dernek üyeleri katıldı.

Misafirleri kapıda karşılayan Başkan Adem Karaahmet; “Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik adına daha güzel yarınlara, yarınları olan çocuklarımıza daha güzel eserler bırakma adına çalışmalarımızı yapacağız. Dün olduğu gibi bugün de yarın da daha güzelini, daha iyisini yapmak için bizlere bu görevi layık görenlere şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Bizden önce görev alan başkanlarımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yönetim Kurulu Üyeleri;

Adem Karaahmet

Abdullah Başak

Adem Özer

Alaattin İbrahimoğlu

Bayram Ali Karaahmet

Fatih Osmanoğlu

Fatih Vanlıoğlu

İskender Başak

Metin Ömeroğlu

Muray Başak

Rıza Başak

Sadettin Salihoğlu

Sinan Başak

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24