Of Kıyıboyu Derneği İstanbul’da kuruldu

Kısa adı OF KIYIDER olan Of Kıyıboyu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, İstanbul’da düzenlediği toplantı ile kuruluşunu duyurdu.

Of Kıyıboyu Derneği İstanbul’da kuruldu

Gurbetteki Oflu hemşerilerimiz dernekleşme ve sivil toplum faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

 

İstanbul’da ikamet eden Kıyıboyu Mahallesi sakinleri Of Kıyıboyu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul’da kuruldular.

 

İstanbul Bahçelievler  Atabay Otelde bir araya gelen mahalle sakinleri dernek kurma kararı aldılar ve kısa sürede Güngören Posta Caddesi Arda Sokakta Dernek Lokalini tutarak faaliyete geçirdiler.

 

Ali Karaca Başkanlığında kurulan derneğin, kuruluş işlemleri de kısa sürede tamamlanarak geçici yönetim kurulu ilk toplantısını Ali Karaca başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Karaca, önümüzdeki günlerde olağan kongreye gideceklerini ve Asil Başkan ve Yönetim Kurulunu seçeceklerini ifade etti.

 

Başkan Karaca yaptığı açıklamada; “Of Kıyıboyu Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği bireyleri olarak amacımızı ve hedefimizi acık ve net bir şekilde herkese ve her yerde ifade ediyoruz. Biz bazı dernekler gibi  kahvehane derneği değil, özünde eğitim kültür terimleri bulunan bir yapıda hareket edeceğiz. Birçok dernek yönetimi yapacağımız çalışmaları konuşacak bu konuda iddialıyız. Önümüzde  bir kongre var yeni bir yönetim ile yeni görev alacak arkadaşlarımızla bismillah deyip yola çıkacağız. OF KIYIDER Kıyıboyu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24