Of Hayrat Genç Girişimciler’den 36 aileye Ramazan yardımı

Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Ramazan ayı vesilesiyle 36 ihtiyaçlı aileye Ramazan kolisi yardımında bulundu.

Of Hayrat Genç Girişimciler’den 36 aileye Ramazan yardımı

Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu, Ramazan ayında da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Platform yönetimi tarafından 36 aileye ramazan yardımı yapıldı.

Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Başkanı Emir Kağan Çakıroğlu yaptığı açıklamada; “Salgın döneminde de olsa güzel bir Ramazan ayı geçirmeleri için ihtiyacı olan hemşehrilerimize bir nebze faydamızın dokunması bizleri mutlu ediyor. Biz Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu olarak geçen sene Ramazan ayına müteakip olarak, Of ve Hayrat'taki ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına yönelik başlattığımız organizasyonlarımızı, bu Ramazan İstanbul'daki hemşehrilerimizi kapsayacak şekilde arttırarak gerçekleştirdik. Bu Ramazan ayında kumanya kolilerimizi Karacalar Derneği Başkanınız Sayın Ali Karaca'ya belirlenen köy dernekleri başkanlarımıza ulaştırmak üzere teslim ettik. Başkanımız Ali Karaca'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

“Bundan sonrada tüm gücümüzle Of ve Hayrat için elimizden geleni en iyisini yapmak için çabalayacağız” diyen Başkan Çakıroğlu; “Bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen birçok hayırsever hemşehrimize teşekkürü borç biliriz. Of ve Hayrat'ın kadim diğerlerinden aldığımız güç ile hizmetlerimizi devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24