Of Hayrat Derneği’nden merhumlara hatim

Of Hayrat Derneğinin organize ettiği programda şehitlerimiz ve ebedi aleme göç etmiş Of ve Hayratlılar için Kurra Hafızlar tarafından Hatm-i Şerif okundu.

Of Hayrat Derneği’nden merhumlara hatim

Of Hayrat Derneğinin tarafından organize edilen programda şehitlerimiz ve ebedi aleme göç eden Of ve Hayratlı vatandaşlar için Kurra Hafızlar tarafından Hatm-i Şerif okundu.

 

Dernek Başkanı Mustafa Saral ve Genel Sekreter Emrullah Tellioğlu’nun organize ettiği  program, Fatih Uşşaki İmamı Oflu Hemşerimiz Sadettin Ayyıldız hocanın sunumu ile başladı.

 

Geceye İstanbul  İl Müftü Yardımcısı Oflu Hemşerimiz Vahap Kapıcıoğlu, Bayramzade Kur’an Kursu İmam Hatibi Habip Dumangöz, Şehzadebaşı Cami İmam Hatibi Ercan Cakıroğlu, İstanbul Vaizlerinden Kamil Hatipoğlu, İsmailağa Kur'an Kursları Müdürü ve Çatalca Vaizi Mahsun Vanlıoğlu, Of Hayrat Vakfı Başkanı Celal Yıldırım, Sivil toplum örgütü başkanları, yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Başkan Mustafa Saral’ın açılış ve teşekkür konuşmasıyla başlayan program dolu dolu yaşanırken okunan Kur'an-ı Kerim, yapılan dualar ve birbirinden değerli hocaların vaazları ile program sona erdi.

 

Programda katılımcılar “Geçmişlerimizi kaybettik geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkalım” vurgusunda bulunuldu.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24