Of-Hayrat Derneği Kurtuluş Gecesi’nde buluşturdu

Of-Hayrat Derneği tarafından Of’un Kurtuluş yıl dönümü nedeniyle İstanbul Arenamega’da düzenlenen gecede binlerce Of ve Hayratlı bir araya geldi.

Of-Hayrat Derneği Kurtuluş Gecesi’nde buluşturdu
HABERİN GALERİSİ
Of Hayrat İstanbul Gece

Of Hayrat İstanbul Gece

Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından iki yıl önce düzenlenmeye başlayan ve geleneksel hale getirilen Of’un Kurtuluş etkinlikleri bu yıl Küçükçekmece Arenamega Gösteri Merkezi’nde yapıldı.

 

5 bin kişilik salonu dolduran Of ve Hayratlılar, müzik ve eğlenceye doydular. Sunuculuğunu Cansel Parsadan’ın yaptığı gecede Turan Topcuoğlu, Cemal Berber, Resul Dindar ve Selcuk Balcı sahne aldı. Of Hayrat Derneği Kız ve Erkek horon ekipleri de gösterileriyle geceye renk kattılar.

 

SARAL’DAN TEŞEKKÜR

Programın açılış  konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mustafa Saral, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ederek etkinliğe destek veren dernek başkanlarına ve sponsorlara plaket takdim etti.

 

30 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde İstanbul ilçelerinde aday olan Of ve Hayratlı Belediye Başkan Adaylarının selamlama konuşmalarının ardından Kurtuluş Savaşı’nda Rusların çektiği görüntülerden esinlenerek hazırlanan “BİR YÜREK SİPERİ OF'UN DİRENİŞİ” filmi katılımcılara sunuldu.

 

ELHAMDÜLİLLAH OFLUYUZ

Gecenin sunumunu yapan Cansel Parsadan’ın “Oflulara sorulduğunda neden elhamdulillah Ofluyuz derler” sorusuna cevap veren Of Hayrat Derneği Genel Sekreteri Emrullah Tellioğlu; “Bizler Milliyetçi insanlar olarak önce kapımızın önüne sahip çıkmalıyız. Ardından Trabzon ve Tüm Türkiye’ye sahip çıkmış oluruz. Elhamdulillah Ofluyuz, Hamd olsun Trabzonluyuz ve ne mutlu ki Türküz” ifadelerini kullandı.

 

OF’TAN KİMSE KATILMADI

Özellikle geçen yıl üst düzey bir protokolün katıldığı geceye bu yıl protokolün ilgisi yoktu. Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Of Kaymakamı Eren Aslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve İş adamı Ali Ağaoğlu bu yıl protokolde yer almadılar.

 

EN COK ALKIŞI O ALDI

Geceye telgraf gönderenlerin ismi okunurken  en çok alkışı alan isim Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu. Geceye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’ün katılacağı bildirilirken Topbaş programın son bölümüne katılarak Of ve Hayratlıları selamlarken Sarıgül ise programa katılmadı.

 

SELCUK BALCI NEDEN YARIDA KESTİ?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın salona girdiği esnada sahnede şarkı söyleyen Selçuk Balcı bir anda sinirlenerek programını bitirerek sahneden ayrıldı.

 

KAPANIŞ KONUŞMASI TOPBAŞ'TAN

Geceye son bölümde katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yaptığı selamlama konuşmasını hep birlikte el ele daha güzel yarınlara diyerek katılımcılara teşekkür etti. Gece Topbaş’ın konuşması ile son buldu.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24