Karadenizli’nin yeni TV’si Hamsi TV yayında

Uyduda yayın yapmakta olan Karadeniz Yöresel TV’lere bir yenisi eklendi. Hayratlı hemşerimiz Emre Kurt’un sahibi olduğu Hamsi TV, 17 Aralık’ta resmi yayınına başlıyor.

Karadenizli’nin yeni TV’si Hamsi TV yayında

Yaklaşık bir aydan beri uydudaki test yayınını sürdüren Hamsi TV, 17 Aralık’ta normal yayına geçiyor.

 

Hayratlı hemşerimiz Emre Kurt’un sahibi olduğu Hamsi TV, uydu yayınlarındaki Karadeniz TV’leri arasındaki yerini aldı.

 

İstanbul Merkezli Karadeniz Bölgesel yayını yapan tv kanallarının kalitesiz ve seviyesiz programları ile adeta hemşerilerimizi bıktırdığını ve TV izlemekten soğuttuğunu belirten Kurt, Hamsi TV ile Karadenizlilerin aradıkları kanala ulaşacaklarını söyledi.

 

Karadeniz yöresi ile bağdaşmış ve Karadenizlinin  vazgeçemediği hamsiden adını alan HAMSİ TV, uydudaki test yayınlarını bir süreden beri sürdürüyor.

 

17 Aralık’tan itibaren düzenli yayınına başlayacaklarını belirten Kurt, “Hamsi TV, Karadeniz kültürünü, örf ve adetlerinin yanı sıra yöreye özgü en güzel türkülerle ve sevilen sanatçılarla sizleri ekranlara kilitleyecek.

 

Çekirdekten yetişme televizyoncu olduğunu belirten Kurt; “Birçok Karadeniz kanalı açıldı. Ancak belli bir süre sonra  programları  izlenmez oldu. Kültürümüze hizmet değil de sanki balta vuruyorlar. Gerçek anlamda yayın yapmak lazım. Karadeniz müziğini Karadeniz TV’leri bozdu. Herkes sanatçı olamaz. Belirli bir çizgide tutmak lazım bu işi. İnsanlarımıza izlenebilir programlar sunmak gerekir” diye konuştu.

 

Hamsi TV, Türksat Uydusunda 11996  Frekans, 27500 sembol ve 5/6 dikey bant üzerinden izlenebiliyor.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
CEVDET AYDIN
CEVDET AYDIN - 10 yıl Önce

hayratlı sayın EMRE KURT kardeşime cok teşekkür ediyoruz ALLAH işine kolaylık versin HAYIRLI olsun.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24