İsmail Turgut Öksüz TDF Başkanlığına Aday

Trabzon Dernekleri Federasyonu Kongresi öncesinde yapılan toplantıda konuşan İsmail Turgut Öksüz başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İsmail Turgut Öksüz TDF Başkanlığına Aday

18 Aralık’ta yapılacak olan Trabzon Dernekleri Federasyonu Kongresi öncesinde yapılan toplantıda İş İnsanı İsmail Turgut Öksüz, başkanlık için aday olduğunu açıladı.

Küçükçekmece Trabzonlular Derneğinin ev sahipliğinde yapılan toplantıda Avrupa Yakası Trabzon Dernek Başkanları bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz; “Değerli arkadaşlar, geçen dönem söylediğim sözün arkasındayım. Bir oy da alsam TDF başkanlığına adayım. Burada tekrardan açıklıyorum sözümün arkasındayım. Amaç Trabzon ve Trabzonluya ve de Trabzonspor'a hizmetse var gücüm ile çalışacağım. Bunun sözünü buradan veriyorum. Beni tanıyanlar iyi bilir. Hizmette sınır yoktur. Trabzonlu ve Trabzonspor sevdalılara her şeyi hak ediyor. Bunu da dik duruşumuz ile karşı tarafa göstermemiz gerekiyor. Lakin süre gelen zamanda hepimizin gördüğü manzara ortada. Trabzonlu emir almaz, emir verir sözünü hatırlatmak isterim. Bu bizim bölge insanımızın bir duruşudur. Kongre zamanlamasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Bunu ileri bir tarihe atarak daha güzel ve güçlü bir kongre yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24