Dün bir yerlere getirdiğimiz kişiler bugün telefonuma bakmıyor

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul’da hemşerileri ile buluştuğu toplantıda yaptığı açıklamada; “Dün bir yerlere getirdiğimiz kişiler bugün telefonlarımıza bakmıyor” dedi.

Dün bir yerlere getirdiğimiz kişiler bugün telefonuma bakmıyor

Trabzon’umuzun yetiştirdiği önemli bürokratlardan ve siyaset adamlarından, TOKİ Başkanlığı, Trabzon Milletvekilliği ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapmış, gerek Trabzon’umuzun gerekse Türkiye’mizin gelişmesi ve kalkınmasında büyük emek harcamış olan Dr. Erdoğan Bayraktar, Bahçelievler Trabzonlular Derneği’nin konuğu oldu.

 

Program öncesinde Kuran’ı Kerim okunarak başta Afrin’e yönelik devam eden  Zeytin Dalı Harekatındaki şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizin ruhu için dualar edildi.

 

Çok sayıda kişinin hazır bulunduğu sıcak bir ortamda önemli açıklamalarda bulunan Bayraktar, ziyaretin geç kalınmış bir ziyaret olduğunu belirterek; “Görev yaptığım süre içerisinde ülkemizin kalkınması adına yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra özellikle Trabzon’umuzun gelişmesi ve kalkınması için de gayretler sarf ettik. Hiçbir hemşerimizi kapımızdan çevirmedik. Bugün sizlerle burada bunun gururunu yaşayarak bir araya geldik”  dedi.

 

Ülkemizin son günlerde yaşadığı terör ve terör besleyicilerine karşı yürüttüğü sınır ötesi “Zeytin Dalı Harekâtı”nın son derece önemli olduğunu ve başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Bayraktar, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Bakan Bayraktar konuşmasında; “Dün birilerine sahip çıkıp bir yerlere getirdiğimiz o kişiler bugün benim telefonlarıma bakmıyorlar” diyerek sitemini de dile getirdi.

 

Program sonunda Bahçelievler Trabzonlular Derneği’ne üyelik kaydını da yapan Bayraktar, “Aranızdan huzurlu bir şekilde ayrılıyorum. Gördüğüm birlik ve beraberliğinizle gurur duydum. Trabzon’a layık bir anlayışta olmanız çok güzel. Yönetimde bulunan arkadaşlarımız yaptıkları çalışmalarla geleceğimize güven vermektedir. Kendilerini özellikle tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Bahçelievler Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu tarafından Bakan Bayraktar’a plaket takdim edildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24