Dervişoğlu, Of Havadis’in İstanbul temsilcisi oldu

Yayın hayatında 6 yılına giren Of Havadis’in İstanbul Temsilciliğine Gazeteci Sadullah Dervişoğlu getirildi.

Dervişoğlu, Of Havadis’in İstanbul temsilcisi oldu

2007 yılı Eylül Ayı’nda yayın hayatına başlayan ve 261 haftadır aralıksız olarak Of ve Bölge halkı ile buluşan Of Havadis, Of ve bölgenin yanı sıra gurbetteki hemşerilerimizin de gözü ve kulağı oluyor.

 

Kısıtlı imkanlarıyla Of ve bölgenin nabzını en iyi şekilde tutan, en güncel ve en doğru haberleriyle okurlarına ulaştıran Of Havadis, yeni yayın yılına da ilk günkü heyecanı ile başlıyor.

 

Yeni yayın döneminde de en güncel ve en doğru haberleriyle sizlere ışık olmayı sürdürecek olan Of Havadis, gazetesiyle İstanbul’da daha etkin hale gelmeyi hedefliyor.

 

Uzun yıllardır İstanbul’da yaşayan ve medya sektörünün içinde bulunması nedeniyle hemen her etkinlikte hazır bulunarak gündemi en iyi şekilde takip eden Gazeteci Sadullah Dervişoğlu, Of Havadis’in İstanbul Temsilcisi oldu.

 

İşadamı hemşehrilerimizden sanatçı dostlarımıza, sivil toplum temsilcilerimizden halkımıza kadar İstanbul’da yaşayan tüm hemşerilerimize ulaşmayı amaçlayan Of Havadis, Dervişoğlu ile birlikte bu hedefine daha kısa sürede ulaşacaktır.

 

Of Havadis ailesine katıldığı için Sayın Dervişoğlu’na ailemize hoş geldiniz diyor, başarılı ve güzel haberleriyle sizlere ve bizlere İstanbul gündemini yaşatacağı için şimdiden Teşekkür ediyoruz.

 

Sadullah Dervişoğlu Kimdir?

1969 yılında Of Kıyıboyu Köyünde doğdu. İlköğretimi köyünde okudu. Of İmam Hatip Lisesi ve Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Lisesinde ortaöğrenimini tamamladı. Babasının yanında ticarete atıldı. Küçük yaşta ilgi duyarak ve severek yapmaya başladığı gazetecilik mesleğinde 1980’li yıllarda Can Kardeş Dergisi ve Türkiye Çocuk dergilerinde Çocuk muhabirliği görevlerinde bulundu. Bölgede çıkan yerel ve ulusal gazetelerde muhabirlik yaptı. Türkiye Gazetesinin Of Temsilciliği görevinde bulundu. 1988 yılında  İstanbul’a göç eden Dervişoğlu, İstanbul’da hem ticaret hem de medya işleri ile uğraşmaya devam ediyor. Bölgemizin kültürüne katkı vermeyi sürdüren Dervişoğlu, İstanbul’daki hemşerilerimin ve derneklerimizin sosyal etkinlik ve aktivitelerini haberleştirerek okurlara ulaştırmaya devam ediyor.

 

Evli ve iki kız babası olan Dervişoğlu, haber ve köşe yazıları ile bölgemizin en çok okunan ve takip edilen gazetesi Of Havadis ve www.ofhavadis.com web sitesinde sizlerle olacak.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24