Cumapazarlılar kahavaltıda buluştu

Of Cumapazarlılar Derneği tarafından İstanbul’da düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Cumapazarlılar, hasret giderdi.

Cumapazarlılar kahavaltıda buluştu

Of Cumapazarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından İstanbul Güngören’de düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Cumapazarı Beldesi sakinleri, hasret giderdi.

 

Kahvaltıya Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel  Karaman, Başkan Yardımcısı Fatih Özçicek, Trabzon Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Zengin, Of- Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral, Trabzon Öğretmen Evi Müdür Yardımcısı Hüseyin Varol, Mali Müşavir Naci Öztürk, Cumder Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

Kahvaltıda onuşan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman; “Gurbette dernekler belde halklarının kaynaşmaları için büyük önem taşıyor. Belediye olarak her zaman sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Özellikle derneklerimizin yapmış oldukları sosyal ve kültürel etkinliklere imkanlarımız ölçüsünde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Cumapazarı derneğimizin de faaliyetlerini yakından takip ediyor ve yapmış oldukları etkinlikleri beğeniyoruz. Bizleri siz değerli Cumapazarı halkıyla bu güzel mekanda bir araya getirmesini sağlayan dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral ise yaptığı konuşmada “Dernek olarak amacımız eğitime önem vermektir. Bu kapsamada geçen yıl 923 iğrencimize burs verdik. Bu yıl ise oldukça müracaat var. Bütçe imkanlarımız dahilinde öğrencilerimizin burs taleplerini karşılamaya devam edeceğiz. Of Hayrat Derneği olarak özellikle gençlerimizin bize destek vermelerini istiyoruz. Of Hayrat Derneği kurumsal kimlik kazanmış bir kurumdur. Bunu yaşatmak için hepimize görev düşmektedir. Dernek olarak eğitime yönelik faaliyetlerimiz devam edecektir. Bu güzel mekanda siz değerli hemşerilerimizle bir arada olmaktan dolayı son derece mutlu oldum. Nazik davetlerinden dolayı başta dernek başkanımız olmak üzere Cumder yönetimine teşekkür ederim” dedi.

 

Dernek Başkanı Yaşar Çakır, davetlerine icabet ederek kahvaltıya katılan tüm misafirlere ve belde sakinlerine teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24