Bölümlülüler kahvaltıda buluştu

Bölümlü Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı, İstanbul’daki Bölümlülüleri buluşturdu.

Bölümlülüler kahvaltıda buluştu

Of Bölümlü Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yılmaz Çakır, organize ettiği kahvaltı programı ile İstanbul’da hemşerileriyle bir araya geldi.

 

İstanbul Bağcılar Parsellerde bulunan Dernek Merkezinde yapılan kahvaltıya Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Cağrıcı, Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral, Bağcılar Trabzonlular Dernek Başkan Yardımcısı Murat Karaca, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Salih Zeki Durmuşoğlu, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ile bölümlü derneği üyeleri katıldı.

 

Kahvaltıda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Yılmaz Çakır; “Biz Bölümlülüler olarak her zaman güzelliklerden yanayız, birlikteliğin olduğu yerdeyiz. Buraya kadar gelen siz değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum şahsım ve yönetimim adına hep birliktelikten güç duyduğumuza inanıyorum. Birlikte projeler yaparak yükselmek ve gençlerimizin önünü açmak, iş istihdamı sağlamak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı da kısa birer teşekkür konuşması yaparak bu tür etkinliklerin sık aralıklarla yapılmasını istediler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rumuz Of
Rumuz Of - 9 yıl Önce

Bölümlülere yakışır bir şekilde gerçekleşen birlikteliğin hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan diler,Sayın başkana Selamlar.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24