Bölümlü’de Başkan Çakır güven tazeledi

Of Bölümlü Derneği’nin 11. olağan kongresinde mevcut başkan Yılmaz Çakır, üyelerin desteği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Bölümlü’de Başkan Çakır güven tazeledi

Merkezi İstanbul Bağcılar’da bulunan Of Bölümlü Derneği, hafta sonu yaptığı 11.Olağan Kongre ile yeni yönetimini belirledi.

 

Dernek Merkezi’nde düzenlenen kongreye Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Ak Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Cumapazarı Derneği Başkanı Yaşar Çakır, Uğurlu Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar İlhan, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Oflu Hemşerimiz Gökhan Balekoğlu, Dernek Yöneticileri  ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede divan kurulu seçimleri yapıldı. Yapılan konuşmaların ardından bilanço görüşüldü ve üyelerin görüşüne sunuldu.

 

Kongrede konuşan Dernek Başkanı Yılmaz Çakır; “Eğer benim daha da başarılı olmamı istiyorsanız benim daha çok askere ihtiyacım var. Yani herkes yeni üyeler getirirse bu derneğin sırtı  yere gelmez. Birçok dernek gibi bizde sıkıntılar çekiyoruz. Ama Allah’a hamd olsun ki  hepsinin üstesinden geldik. Bu başarılar bilinsin ki bu arkadaşlarımızın başarısıdır. Bu işler gönül işi hayır işidir. Dışardan her ne kadar  kolay gözükse de çok meşakkatli bir iştir. Her şeyden zamanını kısıp burada harcamak zorunda kalmalıyız. Biz geldiğimizde 35 öğrenciye burs veriliyordu. Şimdi ise biz bunu 100’e çıkardık. İmkanlarımız doğrultusunda bunu artırmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

Başkan Çakır, kongreye katılan Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve diğer başkan ve yöneticilere teşekkür etti.

 

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı da yaptığı konuşmada Başkan Çakır ve yönetime seçilen üyeleri kutladı.

 

Haber-Foto: Sadllah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24