BMD Başkanı İdris Türk güven tazeledi

İstanbul’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Of Hayrat Birleşik Makililer Derneğinin 11. Genel Kurulu’nda mevcut başkan İdris Türk, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

BMD Başkanı İdris Türk güven tazeledi
İstanbul Bahçelievler’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Of Hayrat Birleşik Makililer Derneğinin 11. Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

 

Derneğin Bahçelievler Yenibosnada'ki merkezinde gerçekleştirilen kongreye AK Parti İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, Bahçelievler AK Parti İlçe Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, Yeniden Refah partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Eroğlu, CHP Bahçelievler Meclis Üyesi Tahsin Balekoğlu, İstanbul Tüm Muhtarlar Federasyon Başkanı Selami Aykut,  TDF Genel Başkanı, İsmail Şatıroğlu, İçişleri Bakanlığı Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesi kardeşlik projeleri genel koordinatörü Gazeteci Ahmet Külekçi, Güngören Trabzonlular Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz Hacıhasanoğlu, Of Hayrat Dernek Başkanı Mustafa Saral, Av Ülkü Sarıtaş,  Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Reyhan ve  sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri ile Dernek üyeleri katıldı.

 

Salonu dolduran tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Türk, açılış konuşmasında derneğin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan Genel Kurul’da Divan Başkanlığını Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, Ahmet Yeşilyurt ve Sami Atalay yaptı.

 

Derneğin üç yıllık sürede yapılan çalışmaları açıklanırken, dernek üyelerinin öneri ve temennileri dinlendi.

 

Kongrede AK Parti M1illetvekili Mehmet Muş ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu kısa birer selamlama konuşması yaptılar.

 

Tek liste ile gidilen kongrede Mevcut Başkan İdris Türk, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilirken Bayrağı daha yukarılara çıkarma adına söz verdi ve uzaktan yakından gelen herkese teşekkür etti. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24