Başkan İlhan başkanları iftarda buluşturdu

Of Uğurlu Derneği Başkanı Yaşar İlhan, düzenlediği iftar programıyla İstanbul Güngören’de faaliyet gösteren dernek başkanlarını buluşturdu.

Başkan İlhan başkanları iftarda buluşturdu

Of Uğurlu Derneği Başkanı Yaşar İlhan, Ramazan Ayı'nın ilk iftar programında Trabzonlu Başkanları ağırladı.

İstanbul Güngören’de faaliyet gösteren Of Uğurlu Derneği, beraberliğin kardeşliğin bütünleştiği ramazan ayının ilk programında ilçede faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin başkanlarını bir araya getirdi.

Başkan İlhan ve yönetim kurulu üyelerinin hummalı çalışmaları ile kurulan iftar sofrasında buluşan başkanlar, birlik ve beraberliklerini kaynaştırmaya devam ettiler.

Davetlerine icabet eden Dernek Başkanlarına teşekkür eden Başkan İlhan; “Ramazan ayı küslerin barışma ayı, dostlukların kaynaşma ile artacağını bu anlamda bizim de çorbada tuzumuzun olmasını isteyerek hemşerilerimizi bir araya getirerek istişare ettik. Güzel bir program oldu. Geçtiğimiz yıllarda yıl içinde bir kaç kez bu tür programları düzenledik ve bu günlere geldik gönül sofrasında gönüllere dokunabildiysek bizde bundan feyz aldık mutlu olduk. İnşallah daha güzel çalışmalar içinde bir araya geleceğiz. Maksadımızın yemek değil bir araya gelmek olduğunun altını çizmek isterim. Bu Aile fotoğrafıdır. Her şeyi net olarak göstermektedir.Katılımlarından dolayı programımıza renk katan tüm başkanlarımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24