Başkan Adayı Tellioğlu “Yapmazsak Hesap Sorun” dedi

Of Hayrat Derneği Başkan Adayı Emrullah Tellioğlu, Of Kıyıder ziyaretinde Cemiyetin Of ve Hayratlıların olduğuna dikkat çekerek, ‘Hesap sorun” açıklamasında bulundu.

Başkan Adayı Tellioğlu “Yapmazsak Hesap Sorun” dedi

Of Hayrat Derneği Başkan Adayı Emrullah Tellioğlu, İstanbul’da faaliyet gösteren Of Kıyıder’i ziyaret etti.

 

Ocak ayında yapılacak kongre öncesinde delegelerle projelerini paylaşan Tellioğlu; Cemiyetin Of ve Hayratlıların olduğuna dikkat çekerek, ‘Hesap sorun” açıklamasında bulundu.

 

Of Hayrat Derneğinin mevcut gücünün bu olmadığını belirten Başkan adayı Tellioğlu, seçilmesi halinde kurumsal güçlü bir cemiyet sözü verdi.

 

Tellioğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

“Of-Hayrat Cemiyettir artık ama gücü bu değil. Of Cemiyet Başkanı bir telefonla ilçe ve il belediye başkanına ulaşacak ve yaptırımı olacak. Biz bunu sağlayacağız. Sloganımız, Of olacağız, Trabzon olacağız, Türkiye olacağız. Yeni dönemde, mahalli derneklerimizi güçlendireceğiz. İş arayanlar da var, işçi arayanlar da var. Bunun için bilgi bankası kuracağız ve dernekler üzerinden biz işsize iş, işçi arayana da işçi ve profesyonel eleman tedariği sağlayacağız ama dediğim gibi bunu mahalli derneklerimizle yapacağız. Gelirlerimizi öğrencilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Dernek ve Vakıf, Of ve Hayratlı’larındır. Hesap sorun. Ben seçilirsem da hesap sorun. Başkası seçilirse de sorun. 

 

Ziyareti nedeniyle Başkan adayı Tellioğlu’na teşekkür eden Of Kıyıboyu Derneği Başkanı Hasan Kolenoğlu, Of ve Hayrat’a hizmet etmek için yola çıkan başkan adaylarına kapılarının açık olduğunu belirterek, “Ahmet Albayrak bizi ziyaret etti. Emrullah Tellioğlu bu akşam burada. Diğer başkan adayı Kemal Hacıbektaşoğlu da arzu ederse kendisini misafir etmek isteriz” şeklinde konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24