Başbakan Erdoğan Of Hayrat’ın iftarına katıldı

Of Hayrat Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katılan Başbakan Erdoğan Oflulara sürpriz yaptı.

Başbakan Erdoğan Of Hayrat’ın iftarına katıldı

Of Hayrat Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği Haliç Kongre Merkezinin bahçesinde yapıldı.

 

İftar yemeğine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ak Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Of Hayrat Vakfı Başkanı Celal Demirci, Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral, Vakıf ve Dernek yöneticileri ile Of ve Hayratlı hemşerilerimiz katıldı.

 

Yemeğin ardından konuşan Dernek Başkanı Mustafa Saral, İftar programına katılım sağlayan tüm hemşerilerine teşekkür etti. 900 öğrenciye burs verdiklerini belirten Saral, “Bu sayıyı arttırmak istiyoruz. Hemşerilerimizden bu konuda destek bekliyoruz. Etkinliklerimiz devam edecek. Bu anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Gecede İstanbul Milletvekili Oktay Saral ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da kısa birer selamlama konuşması yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

 

Gecenin sürprizi ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geceye katılması idi. Haliç Kongre Merkezinin başka bir bölümünde Müsiad tarafından düzenlenen iftar programına katılan Başbakan Erdoğan, Bakan Bayraktar’ın daveti üzerine Of Hayrat Derneği’nin iftarına katıldı.

 

Törende konuşan Başbakan Erdoğan; “Bu güzel ortamı görmek beni de mutlu ediyor. Hep böyle olmak lazım. Birlikte ve güçlü olmak lazım. Bugün Mısır’da yaşananları görüyorsunuz.  Filistin’de yaşananları görüyorsunuz. Irak’ta böyle. Müslüman kardeşlerimizi katlediyorlar. Taksim’de sözde Gezi Parkı yürüyüşleri yapanların asıl amaçları ortadadır. Bunlara gerekli cevap verilmiştir ve halkımızın sağduyulu olması ile yanlıştan dönülmüştür” dedi.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OF.
OF. - 11 yıl Önce

AFİYET OLSUN HAYIRLI RAMAZANLAR.

İstanbul Bahcelievler Belediyesi Mehmet VURAL
İstanbul Bahcelievler Belediyesi Mehmet VURAL - 11 yıl Önce

Mükemmel bir manevi atmosfer vardı.Bende katılımcılar arasındaydım.İnşallah her yıl geleneksel olarak devam eder bu tür programlar.

oflu
oflu - 11 yıl Önce

süper haber hala tayip başbakanınız feneri savunuyor,siz yok oflularla yemek yok birlik bırakın bu işleri..

PAŞA
PAŞA - 11 yıl Önce

Dikkatinizi çektimi ? yerel haber sitelerinin % 90 haber kaynayı yemek buluşmaları hizmetin adı yemek olmuş !! tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı nasıl yiyiliyor ve hizmet yapılmış gibi lanse edilip haber olarak sunuluyor ... büyüksün medya ....

fatih seyhan
fatih seyhan - 11 yıl Önce

başbakan şikecileri kalpden canı gönülden seviyorsa oflu hemşehrilerimede alkışlamak düşer zira orada yemek yiyeceğiz diye toplananlar acaba şikecilerin bizlerden çaldığı şampiyonluk için ne zaman bir araya gelmişler veya şikecilere tepki için neler yapmışlar hayat yemekden ibaret ise yiyin yiyiniz ve çoşunuz

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24