Adaletli bir futbol için mücadelem sürecek

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Oflu hemşerimiz Yaşar Aşçıoğlu, Trabzonspor taraftarının ve kamuoyunun haklı olduğunu ve tüm TFF yönetiminin haksızlıklara karşı ortak mücadele edeceği vurgusunu yaptı.

Adaletli bir futbol için mücadelem sürecek

Özellikle Trabzosnpor taraftarının yoğun eleştirilerinin hedefi olan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu, Trabzonspor taraftarının ve kamuoyunun haklı olduğunu söyledi.

 

Aşçıoğlu, Salih Dursun’un hakeme gösterdiği kırmızı kart için de ‘Onun hareketini önemsiyorum’ ifadelerini kullanırken, kendisi ve tüm TFF yönetiminin haksızlıklara karşı ortak mücadele edeceği vurgusunu yaptı.

 

 

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu:

“Adaletli Bir Futbol İçin Mücadelem Sürecek”

 

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu, Galatasaray Trabzonspor maçından sonra Trabzonspor taraftarının ve kamuoyunun gösterdiği tepkiyi haklı bulduğunu söyledi. Trabzonspor kamuoyundan kendisine yönelik eleştirileri de makul gören TFF Yönetim Kurulu Üyesi Aşçıoğlu, asla istifa etmeyeceğini söyledi. Aşçıoğlu şunları söyledi:

 

Türk futbolunun adaletli yönetilmesi için TFF yönetimindeki tüm arkadaşlarımla birlikte ortak mücadele edeceğiz. Trabzonspor’un hakkı yenmiştir. Trabzonspor gibi hakkı yenen her camianın haklarını savunmak için mücadelemi içerde kalarak sürdüreceğim. Sayın başkan Yıldırım Demirören’le konuştum. Galatasaray Trabzonspor maçında yaşananlar ve diğer kulüplerimize karşı yapılan tüm haksızlıklar Çarşamba günü masaya yatırılacak. Kişilerin hatalarını camialara yıkmayalım. Camialar cansızdır. Ancak, herkesin şunu bilmesi lazım. Ben TFF yönetimindeyim. Burası şov yapma yeri değildir. Trabzonsporlular sürekli TFF’nin taraflı olmasından yakınırlar. Şimdi ben bu çatı altında taraf olursam, içerde kalmamın bir anlamı olmaz. O zaman bana eğer tüm kulüplerin camiaların hakları için değil, sadece Trabzonspor’un hakları için buradaysan, oraya git, orada yönetici ol derler. Ve sözlerimiz artık dinlenmez. Yani taraf olursam bertaraf olurum. Ben adaletin yanında oldum hep, yine de adaletin yanında olmaya devam edeceğim. Gençlerin alın terlerine, çocuklarımız, gençlerimiz spor yapsın, sporla büyüsün diye harcanan büyük paralara ve bu işe gerçekten emek verenlere saygı duymamız lazım.”

 

Yaşar Aşçıoğlu, iddialı ve aykırı biri olduğunu, hayatı boyunca asla hile hurda ve ilkesizliğin yanında olmadığını da sözlerine ekleyerek, “Beni güçlü kılan şeyler vardır. Onları yıkamam; çünkü kendime saygım kalmaz. Trabzonspor kadar hakkı yenen Kasımpaşa, Göztepe, Adana Demirspor da var. Onların da haklarını ben ve arkadaşlarım birlikte savunacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Öte yandan Yaşar Aşçıoğlu’nun Beyaz TV’nin canlı yayınında Sinan Engin’e gönderdiği mesaj, futbol dünyasında günün konusu oldu. Aşçıoğlu cep telefonundan gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verdi:  

 

“Tüm spor kamuoyundan ve Trabzonspor’a gönül verenlerden özür diliyorum.

 

Verilen haksız kararlar ile hakkını istemeyerek yediğimiz tüm kulüplerden özür diliyorum.

 

Salih Dursun’un gösterdiği kırmızı kartı önemsiyor ve anlamlı buluyorum.

 

Ceza kuruluna sevk edemediğimiz rapor tutamaya cesaret edemediğimiz kulüp başkanları için de özür diliyorum.”

 

Haber-Foto: Aytekin Akay - İstanbul

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24