Hayrat’ta annelere özel program

Hayrat Kaymakamı Ömer Dereci’nin eşi Mediha Dereci ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdiresi Pınar Deniz’in katkılarıyla düzenlenen Anneleri Günü özel programında Hayratlı anneler bir araya geldiler.

Hayrat’ta annelere özel program

Hayrat Şelale Restoran’da düzenlenen programın açılış konuşmasını Mediha Dereci yaptı. Dereci konuşmasında annelerin ve anne adaylarının gününü kutladı. Şehit annelerinin her zaman hatırlandığını ve onların bu gün belki biraz hüzünlü olduğunu ancak aynı zamanda gururlu olduklarını söyledi.

 

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Psikolog Fatih Camadan; annelik ve çocuk gelişi eğitimi, ruhsal kimlik ve doğru biline yanlışlar ile ilgili bilgiler verdiği programda çocuk gelişimde annenin rolünü anlattı.

 

“Sabırla dokunan ince nakışlar, sağlam bir gelecek için sizin ellerinizden çıkacak” diyen Camadan; “Çocuklarımızın anne ve babalarına güvenmesi gerekiyor. Çocukların anne ve babalarını sevmesi gerekiyor. Bunu sağlamalısınız. Çünkü ruh sağlığı için ve kendine güvenen ve güvenilen bireyler için bu çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

 

Astsubay Yusuf Duruk’un Şehit annelerine atfen konuşma yapmasının ardından Hayrat İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, sahneledikleri skeç ve okudukları şiirlerle Annelere hem duygusal hem de eğlenceli dakikalar yaşattılar.

 

Kızılay yetkilileri de program boyunca kan bağışı topladılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24