Hayrat Sarmaşık (Mesoraş) Derneği yeni yönetimini seçti

Hayrat Sarmaşık (Mesoraş) Köyü Çevre ve Doğal Hayatı Koruma Yaşatma Derneği Olağan Kongresinde yeni yönetimini belirledi.

Hayrat Sarmaşık (Mesoraş) Derneği yeni yönetimini seçti

2009 yılında kurulan ve merkezi İstanbul Seyrantepe’de bulunan Hayrat ilçesi Sarmaşık (Mesoraş) Köyü Çevre ve Doğal Hayatı Koruma Yaşatma Derneği Olağan Kongresini yaptı.

 

Divan heyeti başkanlığına Kazım Keleş, kâtip üyeliklere Mehmet Hacıhasanoğlu ve Erkan Erdoğan’ın seçildiği kongrede Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetim Kurulu Faaliyet Raporu okunarak müzakere edilip İbra edildi. Tahmini bütçenin oylaması yapıldı ve kabul edildi.

 

Divan Başkanı seçimlere geçmeden seçimin açık oyla yapılıp yapılmaması konusunu üyelerin oylarına sundu. Açık oylama yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

 

Mevcut başkan Sebahattin Cevahiroğlu yeniden aday olduğunu ve yönetim kurulu asil ve yedek listesini divana sundu. Divan Kurulu da başka aday olmadığı için listeyi üyelerin onayına sundu. Sebahattin Cevahiroğlu’nun sunduğu liste oy birliği ile kabul edilerek  yeni yönetim seçilmiş oldu.

 

Başkanlığa yeniden seçilen Sebahattin Cevahiroğlu kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Cevahiroğlu konuşmasında; “Bize gösterdiğiniz teveccüh ve itimadınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olmak için derneğimizin amaçları doğrultusunda daha çok çalışacağız. Her ne kadar büyükşehir kanunuyla mahalle olduysak da biz yine köy olarak ifade ediyoruz. Köyümüzü (mahallemizi) doğal ve yaşanabilir bir yer yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Daha yaşanabilir bir Mesoraş için el ele vereceğiz. Birlik beraberlik içinde Sarmaşık Yaylasında inşallah iyi şeyler yapacağız” dedi.

 

Yeni yönetim kendi arasında daha sonra görev dağılımı yapmak için toplanacak. Yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor;

           

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

Sebahattin Cevahiroğlu, Seyfettin Hacıhasanoğlu, Kazım Keleş, Erkan Erdoğan, Fikret Turan, Habip Osmanoğlu, Celal Hacıhasanoğlu, Osman Mollaoğlu, Rüştü Hacıosmanoğlu, Mehmet Hacıhasanoğlu, Şeref Şahin, Yusuf Çelik, Kerim Turan, Mehmet Turan, İzzet Keleş, Avni Erdoğan, Hüseyin Keleş             

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine;

Yaşar Hacıosmanoğlu, Ali Fuat Erdoğan,  Mustafa Duran, Behzat Hacıosmanoğlu, Enbiya Demirtaş, Ali Cevahiroğlu,  Burhan Umar, Adem Yılmaz, Esem Çelik, İlyas Keleş, Mustafa Hacıosmanoğlu, Mansur Cevahiroğlu, Süleyman Hacıhasanoğlu, Hasan Keleş, Salih Turan

 

Denetim Kurulu Asıl Üyeliklerine;

Neşat Turan, Mehmet Hacıhasanoğlu, Muhammet Keleş                                        

 

Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine;

Cevat Karakaş, Fuat Yılmaz, Muhittin Cevahiroğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24