Hayrat Saadet’te Ömer Çelebi yeniden başkan

Saadet Partisi Hayrat İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Ömer Çelebi yeniden başkanlığa seçildi.

Hayrat Saadet’te Ömer Çelebi yeniden başkan

Saadet Partisi’nin Hayrat 6.olağan Kongresi partililerin katılımı ile yapıldı. Saadet Partisi İl Müfettişi Mustafa Yılmaz'ın başkanlık yaptığı kongrenin açılış konuşmasını Mart 2014’te yapılan Belediye Seçimlerinde Hayrat Belediye Başkan Adayı olan Behram Yıldız yaptı.

 

Gündeme ilişkin önemli açıklamalar yapan Yıldız, Milli Görüş'ün tek temsilcisinin Saadet Partisi olduğunu belirterek, herkesin hor gördüğü bu partide yer almanın büyük bir nimet olduğunu söyledi.

 

Siyasi konuşmaların devamında Saadet Partisi İl Planlama ve Koordinasyon Başkanı İbrahim Öner neden Milli Görüş çatısı altında olmanın önemine değinerek, bu davada yer almanın kimsenin mahareti olmadığını, ancak ve ancak Cenab-ı Allah'ın lütfu olduğunu söyledi. Öner konuşmasının sonunda Hac farzını yerine getirmek için gittiği Mekke'de İsmailağa Cemaatinden birkaç hoca ile karşılaştığını ve bu hocalarla yaptığı önemli konuşmayı anlatarak konuşmasını tamamladı.

 

İl Müfettişi Dr. Mustafa Yılmaz ise yaptığı konuşmada İktidarda bulunan partilerin alternatifi olmadıklarını söyleyerek, "Biz Saadet Partisi olarak hiçbir partinin alternatifi değiliz. Biz Milli Görüş olarak mevcut batıl sistemin alternatifiyiz. Bunun için bu batıl sistemin başına en büyük alimi getirseniz de bu bozuk düzen değişmeyecektir. Düzenin bekçiliğini yapacak değil, bu düzeni tamamen değiştirecek anlayışın iktidar olması lazım. Bu da ancak ve ancak Milli Görüş yani Saadet Partisiyle olur" dedi.

 

41 delegenin bulunduğu kongrede 33 delege oy kullandı. Kullanılan oyların tamamını alan mevcut ilçe başkanı Ömer Çelebi yeniden başkanlığa seçildi.

 

YÖNETİM KURULU ASIL

Başkan Ömer Çelebi

Behram Yıldız

Adem Acar

Nurdoğan Yıldız

Turan Hacıbektaşoğlu

Süleyman Baş

İlyas Altıner

Servet Özkanca

Şükür Yılmaz

Mahmut Başer

Hamit Sevgili

 

YÖNETİM KURULU YEDEK

İzzet Kılıçaslan

Sadık Harputoğlu

Şükrü Başer

Nizamettin Ersoy

Enver İslamoğlu

Şaban Yeşilyurt

Ali Başer

Dursun Cemil Akal

Murat Dinler

Mustafa Erdoğan

 

İL KONGRE DELEĞELERİ

Ömer Çelebi

Behram Yıldız

İzzet Kılıçaslan

Süleyman Baş

Adem AcaR

Turan Hacıbektaşoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24