Dereci veda ediyor, Hayrat’a bayan Kaymakam geliyor

98.Dönem Kaymakam Adayları Kura töreninde Hayrat Kaymakamlığı’na Tuğba Genç atandı.

Dereci veda ediyor, Hayrat’a bayan Kaymakam geliyor
HABERİN GALERİSİ
Hayrat’a bayan Kaymakam

Hayrat’a bayan Kaymakam

98.dönem Kaymakam Adayları düzenlenen kura çekimi ile görev yerlerine atandılar. Atama ile Hayrat Kaymakamlığı’na Tuğba Genç atandı.

 

 

Hayrat’ın ilk bayan kaymakamı olacak olan Genç, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’den 2008 yılında mezun oldu.

 

2010 Yılında Karabük Valiliğinde stajyer olarak göreve başlayan Genç, Kırıkkale Karakeçili ve Çorum Uğurludağ ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

 

Yurtdışı dil eğitiminin ardından stajyerliğini tamamlayan Genç, çektiği kura ile ilk asli görev yeri olan Hayrat’a atandı.

 

Yaklaşık 2,5 yıldır Hayrat Kaymakamlığı görevinde bulunan Kaymakam Ömer Dereci ise önümüzdeki günlerde yapılacak Kaymakam Kararnamesi ile başka bir göreve atanması bekleniyor.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’a atamayı değerlendiren Kaymakam Dereci; “Hayrat’ımıza hayırlı olsun. Yaklaşık 2,5 yıldır burada görev yapıyoruz. Zamanın nasıl geçtiğinin farkında olamadık. Yeni bir meslektaşımızın ilçemize ataması yapıldı. Biz de tayinimiz bekliyorduk. Kararname ile yeni yerimiz belli olacak” ifadelerini kullandı.  

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

VATAN VE MİLLET İÇİN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24