Badminton turnuvasında Taflancık şampiyon

Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Organize edilen badminton turnuvasında Taflancık Fazlı Rıza Zengin Ortaokulu şampiyon oldu.

Badminton turnuvasında Taflancık şampiyon
Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Sportif Faaliyetler kapsamında Badminton Turnuvası düzenlendi.
 
Taflancık Fazlı Rıza Zengin Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Aydemir, İMKB YBO Beden Eğitimi Öğretmeni Samet Alkan ve İMKB ÇPL Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Satılmış’ın organizesinde gerçekleştirilen turnuva heyecanlı maçlara sahne oldu.
 
Lig usulü maçlarla gerçekleştirilen turnuvanın son maçı final havasında geçti. Turnuvanın sonucunda Taflancık Fazlı Rıza Zengin Ortaokulu şampiyon olurken, Balaban Hacısalih Musaoğlu Ortaokulu ikinci ve İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu iseüçüncü oldu.
 
Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aydemir, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, Sosyal ve Yardımlaşma Derneği çalışanları Ahmet Ozan Berktaş ve Yasin ÖZTÜRK tarafından madalyalar ve ilçe birincisi olan okula Badminton Raketi ve topu hediye edildi.
 
Turnuvanın öğrencilerin kaynaşmasını sağladığını belirten İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aydemir “müsabakalarda kazanmaktan çok öğrencilerin sosyal faaliyetler açısından eğlenmeleri ve Eğitim Öğretim yılının stresini atmaları güzel bir kazanım oldu” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24