80 yaşındaki Oflu Hoca’dan PKK’ya veryansın

Of Hayrat Dağönü Yaylası’nda düzenlenen etkinlikte konuşan 80 yaşındaki Oflu Hüseyin Harputoğlu Hoca, Askerleri ve polisleri şehit eden PKK’lılara ve onlara destek veren milletvekillerine veryansın ederek; “80 yaşındayım, Askere gitmeye hazırım” dedi.

Of Hayrat Dağönü (Hanlut) Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Hanlut Yaylasında düzenlenen Dursun Güven Hoca Efendiyi anma ve Hanlutlular Buluşma etkinliğinde konuşan 80 yaşındaki Oflu Hüseyin Harputoğlu Hocaefendi, PKK’ya ve onlara destek veren HDP’li milletvekillerine ateş püskürdü.

 

80 yaşında olmasına rağmen askere gitmeye hazır olduğunu belirten Harputoğlu; “Doğuda yol yapıyorlar makineleri yakıyorlar. O makineleri getirin buraya da bizim yolları yapın. O zalimler, o hainler, benim asker kardeşimi öldürüyorlar. Asker yavrularımızı öldürüyorlar. Komutanımızı öldürüyor bu hainler. Benim polis kardeşimi öldürüyor, şehit ediyorlar. Bir de yol çalışmalarındaki iş makinelerini yakıyorlar. Alın makineleri oradan. Onlar adam olana kadar yol yok onlara. Adam olana kadar onları meclise sokmayın. 80 yaşındayım evvela ben yürürüm. Ya adam olacaklar. Bizim paralarımız alacaksınız. Meclise gidip terör estireceksiniz. PKK gavuruna destek vereceksiniz. Benim yavrularımı öldüreceksiniz. Vicdanım sızlıyor, uykularım kaçıyor. Vallahi askere hazırım ben” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Süleyman BAŞAR
Süleyman BAŞAR - 9 yıl Önce

7 den 70 e herkes böyle duyarlı olmalı.Bitmek üzere olan,alçak pkk yı şımartıp,palazlayıp büyütüp bu hale getirenleri C. ALLAH ha havale ediyoruz.

Harbici
Harbici - 9 yıl Önce

Hoca dediğin böyle olacak Allah razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24