ÖZÇAY’a Dünya İnovasyon birinciliği

Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenen ‘BrauBeviale 2018 Fuarı’nda Özçay, ürettiği 2,5 yapraklı organik yeşil çay ile Dünya İnovasyon Birinciliği ödülünü elde etti.

ÖZÇAY’a Dünya İnovasyon birinciliği

Özçay Tarımsal Kalkınma Kooperatifi en iyi çay kategorisinde Dünya İnovasyon Birincilik ödülünü kazandı.

 

2018 Dünya İnovasyon Ödülleri Almanya’da sahiplerini buldu. 25 kategoride yapılan yarışmaya 28 ülkeden 241 yarışmacı katıldı.

 

Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenen ‘BrauBeviale 2018 Fuarı’nda, ürettiği 2,5 yapraklı organik yeşil çay ile Özçay’a Dünya İnovasyon Birinciliği ödülü verildi.

 

Ödülünü merkezi İngiltere’de bulunan Foodbev Media Genel Müdürü Richard Hall’ın elinden alan Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Özçay Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Genel Müdürü Erdal Saral; “Organik yeşil çay, bahçelerden tek tek elle toplanarak işleniyor. Bu şekilde bir üretim ilk kez yapıldı. Türkiye’ye böyle bir gurur yaşattığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

 

Aldıkları bu ödülün çok önemli bir ödül olduğunu belirten Başkan Saral; “2018 yılında, özellikle çay dalında dünya yenilik ödülünü almanın onurunu ve gururunu taşıyoruz. Türkiye’mize, yöremize, insanımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Özçay yarışmaya, Trabzonlu Grafiker Metin İslam’ın başarılı çalışmasıyla katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 5 yıl Önce

DEĞERLİ KARDEŞİM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLER.MUTLU YILLARA.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24