Tosun Dernekpazarı’nda vekil gibi karşılandı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Dernekpazarı’nda Parti teşkilatı ve vatandaşlar tarafından vekil gibi karşılandı.

Tosun Dernekpazarı’nda vekil gibi karşılandı

7 Haziran’da yapılacak olan 25.dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Ak Parti’den Trabzon 5. sıra Milletvekili Adayı olan Sağlık Bakanlığı eski müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun, Dernekpazarı’nda Parti teşkilatı ve vatandaşlar tarafından vekil gibi karşılandı.

 

Sağlıkta Reformun mimarlarından olan Sağlık Bakanlığı Eski Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun ve beraberindeki partililer, seçim çalışmaları kapsamında Dernekpazarı’nı ziyaret ettiler.

 

Ak Parti Teşkilatı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Tosun, önce Belediye Başkanlığını, ardından da Kaymakamlığı ve esnafı ziyaret etti.

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Tosun’a sağlıktaki dönüşümden dolayı vatandaşlar memnuniyetlerini ifade ettiler.

Gördüğü ilgiden memnun kalan Prof. Dr. Nihat Tosun; “Ak Parti sadece Türkiye’nin değil dünya mazlumlarının umudu haline gelmiştir. Birçok dış Ülke mazlumları Türkiye’mizi bekliyor. 7 Haziran seçimlerinde sadece Türkiye değil dünya mazlumları sevinecektir” dedi.

Haber-Foto: Yaşar Falcı

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bünyamin Yazıcı
Bünyamin Yazıcı - 9 yıl Önce

Ne güzel vekil gibi karşılanmış. Ne güzel. İnşallah seçilirse gerçek vekil olarak gelir. Umudum yok ama. İnşallah diyelim. Yine sorunlar dinlendi. Sıkıntılar anlatıldı. Muhtemelen hepsi en kısa zamanda halledilecek de denilmiştir.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24