Soylu Dernekpazarılılarla kahvaltıda buluştu

Dernekpazarı’nda halka seslenen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu; “Milliyetçilik, Hakkari’de Yüksekova'da Ay ve Yıldızı dalgalandırmaktır. Gidip Güneydoğu'da siyaset yapın da görelim” dedi.

Soylu Dernekpazarılılarla kahvaltıda buluştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Dernekpazarı’nda düzenlenen kahvaltıda Dernekpazarılılarla buluştu.

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ak Parti Trabzon Milletvekili adayları ile Dernekpazarı'nı ziyaret etti.

 

Soylu ve beraberindekileri Dernekpazarı'nda Ak Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Zeki Avni Usta ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, Meclisi üyeleri muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.


Soylu ve beraberindekiler ilk olarak İlçe başkanlığının düzenlemiş olduğu kahvaltı programında Parti Yönetimi, Mahalle Muhtarları Belediye Meclis üyeleri sivil toplum örgüt Başkanları ile bir araya geldi.

Gördüğü yoğun ilgiden memnun kalan Soylu, ilçe halkına teşekkür ederek, eski ve yeni Türkiye’den örnekler vererek açıklamalarda bulundu.

 

Daha sonra Ak Parti Dernekpazarı ilçe Başkanlığı tarafından düzenlen  Belediye alanında mitingde halka seslenen Soylu; "Trabzon’da, Dernekpazarı'nda, İzmir’de Milliyetçilik yapmak kolaydır. Milliyetçilik, Hakkari’de Yüksekova'da Ay ve Yıldızı dalgalandırmaktır. Gidip Güneydoğu'da siyaset yapın da görelim. Bizler Hakkari’ye Havalimanı yapıp Ay-yıldızı dalgalandırmadık mı. HDP Eş Başkanı bizi mahkemeye vermiş. Onlar doğuda Ak Parti bürolarına seçmenlerine baskı yapıyorlar silahla tehdit ediyorlar. Buradan uyarıyorum, Orayı gelip başınıza yıkarız" ifadelerini kullandı.

 

Haber-Foto: Yaşar Falcı



Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
SARAL
SARAL - 9 yıl Önce

MUHALEFET GÜNEYDOĞUYA GİDİP BAYRAĞINA SAHİP ÇIKAMIYOR MİLLİYETÇİLİK YAPAMIYOR DİYOSUN BUNU İKTİDAR PARTİSİNİN YETKİLİSİ OLARAK SÖYLÜYOSUNDA HADİ SENİN GAFİL AVLANDIĞINI DÜŞÜNELİM HİÇMİ BİR AKLI BAŞINDA ADAM YOK BU KONUŞMALARI YAPARKEN ADETA KENDİNİZİ İNKAR EDİYOSUNUZ İKDİDARDA KİM VAR NEDEN BU İNSANLAR O BÖLGELERE RAHAT GİREMİYOR GÜVENLİK SORUNU MUHALEFETİN SORUNUMU PES ARTIK

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24