Saadetli Gençler Dernekpazarı ve Çaykara’da

Saadet Partisi Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri, Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Saadetli Gençler Dernekpazarı ve Çaykara’da

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Başkanlık divanı ekibi, Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.

 

Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Ali Düğdü başkanlığında yapılan çalışma, ilçelerde bulunan Milli Görüş davası için mücadele etmiş yaşlıları ziyaret ile başlatıldı. Programın devamında İlçelerin esnaflarını ve gençlerin aktif olarak bulunduğu mekanları ziyaret eden gençlik kolları ekibi, ellerinde bulunan el ilanlarını da gençlere dağıttılar.

 

OY İÇİN KAPI KAPI DOLAŞMIYORUZ!

Çaykara ve Dernekpazarı'nın köylerinde bulunan yaşlı ve hasta yatağında olan yaşlıları da evlerinde ziyaret edip dualarını aldıklarını ifade eden Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Ali Düğdü, "Bizler Saadet Gençliği olarak sadece seçim zamanlarında çalışan bir parti değiliz. Bundan dolayı amacımız oy almak için kapı kapı dolaşmak değil, Allah'ın rızasını kazanmak için ilk olarak yaşlı ve hasta yatağında olan büyük amcalarımızı ziyaret edip onların dualarını almaktır. Gittiğimiz her yerde de bize oy verin değil, Hakk ile Batıl'ın icraatlarını anlatarak Yüce Mevla'mızın bize emrettiği tebliğ görevini yerine getiriyoruz.  Bunu yaparken de ne bir makam, ne de bir maddi beklentimiz olmadan bu çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

 

DAVAMIZ SEÇİM DAVASI DEĞİLDİR!

Yaptıkları çalışmalarda hiç kimsenin kendilerine yaptıkları işin yanlış olduğunu demediklerini aksine her konuştuğumuzun 'doğru yapıyorsunuz, çalışmalarınızı devam ettirin' dediğini söyleyen Ali Düğdü, "Her konuştuğumuz genç ve yaşlı amcalarımız bizim yaptığımız çalışmanın doğru olduğunu ve savunduğumuz davanın da Hakk dava olduğunu bize açık açık ifade ediyorlar. Fakat Batılın insanları kandırmak için ortaya attığı oyunlara kapılan birçok insan, 'o gelirse daha kötü olur, sizi orada bırakmazlar, eskilerden daha iyidir' bahaneleri ile zalimlerin desteklediği partilere oy veriyorlar. Üstelik verdiğimiz oylar boşa gider diyen birçok insan da, yaptığımız çalışmanın sadece oy için olduğunu zannediyor. Halbuki bizim davamız oy davası değil, HAKK'ı yeryüzüne hakim kılma davasıdır. Bizim için parti ve seçimler sadece birer araçtır. Bugün bu araçları kullanarak yolumuza devam ediyoruz. İnşallah bu şuurlu inanışla Cenab-ı Allah bizi zafere ulaştıracaktır" diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24