Saadet Dernekpazarı’nda Ali Yılmaz ile devam ediyor

Saadet Partisi’nin Dernekpazarı 6. Olağan Kongresinde mevcut İlçe Başkanı Ali Yılmaz yenilenen yönetim kadrosuyla görevine devam edecek.

Saadet Dernekpazarı’nda Ali Yılmaz ile devam ediyor

Saadet Partisi Dernekpazarı 6. Olağan kongresi İlçe Teşkilatında çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirdi.

 

Yapılan Olağan kongrensin sonunda mevcut ilçe başkanı Ali Yılmaz yenilenen yönetim kurulu kadrosuyla başkanlık görevine devam edecek.

 

Dernekpazarı İlçe Teşkilatında yapılan 6. Olağan kongresine Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Samsun İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şengül, GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu,  Çaykara İlçe Başkanı M.Nuri Kadıoğlu, Hayrat İlçe Başkanı Behram Yıldız, çok sayıda partili ile davetli katıldı.

 

İstiklal marşı ile başlayan kongre faaliyet ve hesap raporlarının okunmasından sonra siyasi konuşmalara geçildi. İlk konuşmayı Saadet Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şengül yaptı. Merhum Erbakan hocanın dilinden Milli Görüş’ün ne olduğunu açıklayan Şengül, bu görüşün sıradan bir görüş olmadığını ifade ederek, yeryüzüne Hakkı hâkim kılmak için yola çıkanların görüşü olduğunu söyledi.

 

Siyasi konuşmaların devamında Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt söz aldı. Bütün insanlığın saadeti için gayret gösterdiklerini ifade ederek sözlerine başlayan İl Başkanı Kurt, “Bizler Milli Görüş neferleri olarak bütün gayretimiz yeryüzünde bulunan bütün insanlığın saadeti için çalışmaktır. Bu amaç doğrultusunda gördüğümüz hataları veya yanlışları delillerini ortaya koyarak dillendiriyoruz. Sadece bununla kalmayıp iktidarda bulunan kardeşlerimize doğruların nasıl yapılacağı konusunda da yol gösteriyoruz. Sırf kuru bir muhalefet olsun anlayışı ile yanlışları dilendirsek yapılması gerekenleri önlerine koymayız. Fakat başta söylediğim gibi bizim hedefimiz bütün insanlığın saadetidir.” dedi.

 

Yapılan konuşmalardan sonra oylamaya geçildi.  Tek liste ile girilen seçimde Ali Yılmaz yeniden başkan adayı olurken, seçilen yönetim kurulu ve delege listesi şu şekilde oldu:

 

İlçe Başkanı;

Ali Yılmaz

 

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler;

Hasan Türk, Eyüp Güney, Memduh Saygılı, Abdullah Biber, Salih Biber, Cemal Yavuz, Hasan Yılmaz, Mustafa Hacıismailoğlu, Yusuf Yılmaz, Mehmet Düzenli

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Âdem Aydınlı, Dursun Ali Düzen, Mecit Gündoğdu

 

İl Delegeleri

Ali Yılmaz, Eyüp Güney ve Memduh Saygılı

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24