Gülenköylü Yılmaz’dan Dalgalı şiirler

Dernekpazarılı Sadık Yılmaz kendi eserlerinden oluşan “Karadenizin dalgalı dizeleri” adlı şiir kitabı yazdı.

Gülenköylü Yılmaz’dan Dalgalı şiirler
Dernekpazarı Gülenköy’de yaşayan mobilya ustası Sadık Yılmaz kendi şiirlerinden oluşan “Karadenizin dalgalı dizeleri” adlı bir şiir kitabı yazdı.
 
Parkinson hastası olan Sadık Yılmaz, “elime kalem alıp yazamadığım için yazma hevesim kaçtı. Köyümde Ahmet Aktürk Hoca teknolojiyi kullanarak bilgisayarda şiirlerini yazabilirsin dedi. Ben de öyle yaptım. İki senenin ürünü olan bu kitabı yazarken hangi saat olursa olsun ilham gelince bilgisayarımın başına geçtim. Aklıma gelen dizeleri yazdım.  Bu kitapta yaklaşık 180 eserimi sergiledim. Bölgemizdeki yaşamı konu alan şiirlerimi keyifle okuyabilecekler. Köyümden bir iş adamı sponsor oldu kitabın baskısını yaptık. Malulen emekliliğim var bu kitabın geliri ile de hasta halim ile aile bütçeme katkı sağlamış oluyorum” diye konuştu.
 
Yeni bir şiir kitabı hazırlığı içinde olduğunu da belirten Yılmaz, “çevremden çok olumlu tepkiler alıyorum. Katkı veren, destek olan ve beni yaşama bağlayan şiirlerime değer veren tüm okurlara teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.
 
Haber-Foto: Harun Yılmaz

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24