Dernekpazarı’nın yeni Emniyet Amiri Servet Kuga

Dernekpazarı İlçe Emniyet Amirliğine atanan Servet Kuga görevine başladı.

Dernekpazarı’nın yeni Emniyet Amiri Servet Kuga

Emniyet Amir Vekili Aziz Koç’un Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü emrine atanmasıyla boşalan Dernekpazarı İlçe Emniyet Amirliğine Komiser Servet Kuga  atandı.  

 

Ege ve Marmara’da görev yapmayı planlarken Karadeniz’e düştüğünü belirten Kuga; “Karadeniz gerçekten çok farklı. Karadeniz’in doğa yapısı ve sıcak kanlı insanlarının Karadeniz’de çalışanlara farklı bir huzur tattırıyor. İnşallah bu güzellikler eşliğinde halka hizmet sunma görevimizi daha güzel bir şekilde yerine getireceğiz. Kamu görevlilerinin görevi halka hizmet etmektir. Biz kendimizi halkın üzerinde görmeyip hizmet etme yükümlülüğümüzü unutmayacağız. Bu  inançla Dernekpazarı’na hizmet etmeye geldim. Burasını sevdim. Toplumla kaynaşıp güzel işler yaparak iyi bir intibayla ayrılacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

 

Servet  Kuga Kimdir ?

1984 yılında Adana’da doğan Kuga, ilk ve orta eğitimini Adana’da tamamlayıp 1999 yılında Ankara Polis Kolijine girdi. 2003 Yılında Ankara Polis Akademisine başladı. 2007 yılında başarıyla bitirdiği Polis Akademisinden sonra 5 yıl süreyle Adana İli Emniyet Müdürlüğünde farklı görevlerde bulundu. 2012 Yılında Bitlis Hizan Emniyetine  atandı. İki yıllık görevini tamamlayan Kuga, Eylül 2014’de Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından da Dernekpazarı Emniyet Amirliğine atandı.

Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ergün saglık
ergün saglık - 9 yıl Önce

Komserim hayırlı olsun. Hizanda iken konuşmuştuk.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24