Dernekpazarı’nda Kadın Kolları Kıymet Yılmaz’a emanet

Ak Parti Dernekpazarı Kadın Kolları Başkanlığının tek liste ile yapılan 5.Olağan Kongresinde Kıymet Yılmaz başkanlığa seçildi.

Dernekpazarı’nda Kadın Kolları Kıymet Yılmaz’a emanet

Kuruluşundan bu yana atama ile yürütülen Dernekpazarı AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı için ilk kez kongre yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Kıymet Yılmaz başkanlığa seçildi.

 

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, İl Başkanı Haydar Revi, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Başkan Yardımcısı Fatma Çil, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, İlçe Başkanı Dr. Abdullah Akgül, Gençlik Kolları Başkanı. Ersin Akyol ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Fatma  Kara’nın başkanlığında oluşturulan divan kurulunun yürüttüğü kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve bakanlardan gelen mesajlar okundu.

 

Kongrede Belediye Başkanı Aşık, İlçe Başkanı Akgül, Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu, İl Başkanı Revi ve Milletvekili Köseoğlu birer konuşma yaptılar.

 

Kadın Kolları Başkan Adayı Kıymet Yılmaz’ın konuşmasının ardından tek liste ile yapılan seçimde Yılmaz, başkanlığa seçildi.

 

Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı;

Kıymet Yılmaz, Cemile Orhan, Gönül Selvi ipekçi, Leyla Arduç, Hanife Akçay, Fatma Boz, Hatice Birinci, Seyhan Büyük, Sevim Balcı, Eda Akyol ve Hacer Şenarslan

 

Yedek Üyeler;

Emine Özlem Yılmaz, Hanife Altuntaş, Gülname Dereli, Neriman Terzi, Ayşe Balcı Altıntaş, Fatma Türk ve Hatice İkinci

 

İl Delege Asıl Üyeler;

Kıymet Yılmaz, Cemile Orhan, Gönül Selvi ipekçi, Leyla Arduç, Hanife Akçay, Seyhan Büyük, Hacer Şenarslan, Hatice İkinci ve Fatma Boz

 

İl Delege Yedek Üyeler;

Neriman Terzi, Gülname Dereli, İklima Beşinci, Gübra Abanoz ve Rahime Akçay

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24