Dernekpazarı’nda İlköğretim Haftası kutlandı

2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminin başlaması ile Dernekpazarı Atatürk İlköğretim okulunda ilköğretim haftası etkinliği düzenlendi.

Dernekpazarı’nda İlköğretim Haftası kutlandı

Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasının ardından Dernekpazarı’nda ilköğretim haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

 

Hasan Cansız Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Hacıbektaşoğlu Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Ay Yıldızlı Al Bayrak göndere çekildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Hacıbektaşoğlu günün anlam ve önemini yaptığı konuşmasında; “Aşık Veysel’in güzel bir sözü vardır. Dünyanın en zengin aklını gördüm, Sermayesini sordum, dedi ki okul. İnsan varlığından beri  yeni şeyler öğrenmek ve bilgiye sahip olmak istemiştir. Bilgiye ulaşmak için se modern teknoloji ile donatılmış kurumlara ihtiyaç vardır. Bu kurumlar da okullarımızdır” ifadelerini kullandı.

 

Dernekpazarı’nda İlkokul’da 114, Ortaokul’da 83, Ana Sınıfında 20, İmam Hatip Ortaokulu’nda da 14 olmak üzere Toplam 231 öğrenci, 18 Öğretmen ve 3 idareci,

İmam Hatip Lisesi’nde 15 öğrenci, Lise’de de 46 olmak üzere toplamda 61 öğrenci, 13 Öğretmen ve 2 İdareci ile eğitim ve öğretim sorunsuz bir şekilde başladı.

 

Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından okula yeni başlayan öğrencilere ablaları tarafından hoş geldin çiçeği verildi.

 

Programın ardından Kaymakam Selim Erkovan beraberindekilerle sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin yeni sezonunu kutladı.

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24