Dernekpazarı’nda Holospor şampiyon

Dernekpazarı’nda düzenlenen 2016 yılı Kardeşlik ve Dayanışma Futbol Turnuvası’nda Kalanas’ı yenen Holospor şampiyon oldu.

Dernekpazarı’nda Holospor şampiyon

Dernekpazarı’nda düzenlenen 2016 yılı Kardeşlik ve Dayanışma Futbol Turnuvası oynanan final maçı ve düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

 

Final maçında Kalanasspor’u yenen Holospor şampiyon olurken Müftülük takımı ise Fair Play Şampiyonu oldu.

 

Turnuvada şampiyon olan Holospor’un kupa, madalya ve hediyeleri Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık tarafından takdim edilirken, ikinci olan Kalanasspor’un kupası ve hediyeleri İlçe Müftüsü Tercüman Özbek tarafından takdim edildi.

 

Başkan Aşık eleştirilere cevap verdi

Yaklaşık iki hafta süren turnuvada yaşanan olumsuzluklarla ilgili olarak konuşan Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık; "Gençlerin heyecanını anlıyoruz. Burada gençlerimiz duygusal davranmışlardır. Keşke bu tür tepki yerine bize gelselerdi. Buraya gelen onlarca kişiye ve emeğe bir saygısızlık yapılmıştır. Top sahamızın olmamasına tepki göstermişsiniz. Oysaki top sahamızın durumu farklı boyuttadır ve çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz aylarda sel baskınına maruz kalan sahamızın bir tapusu olmaması nedeniyle bir ödenek çıkarılamıyordu. Ayrıca yol genişleme çalışmaları nedeniyle yolun güzergahının netleşmemesi de ayrı sorun. Bizler ilçemize gençlerimize kalıcı daha güzel bir eser bırakmak için bu konuyu araştırarak sürdürüyoruz. Ama sahamız kısa zamanda tekrar hizmete girecektir. Sağlık ekibi ve güvenlik istemişsiniz; Maçlarımız ilçe dışında başka bir ilçede oynanması nedeniyle bizim ilçemizden ekip gönderme şansımız yoktur. Bizler ülke olarak 15 Temmuz gibi bir badire atlattık. Bu nedenle bazı işlerde ister istemez aksamalar oldu. Biz bütün bunlara rağmen gençlerimiz tanışıp kaynaşsın diye turnuvanın gerçekleşmesi için katkı sağladık" ifadelerini kullandı.

 

Falcı soruları cevapladı

Turnuva Komite Başkanı Yaşar Falcı da yaptığı değerlendirmede eleştirilere cevap verdi.

İlçesine sosyal etkinlik oluşturmak amacıyla bu turnuvayı düzenlediklerini ifade eden Falcı; “Sosyal etkinlik yoksunu şirin ilçemizde yaklaşık üç yıldır düzenlemekte olduğumuz bu etkinlikte, bazı olumsuzluklar yaşanmıştır. Bütün imkansızlıklara rağmen özellikle her yıl bu turnuvayı bekleyen, biletini buna göre ayarlayan gençlerimizi kırmama adına başka bir ilçe sahasında da olsa turnuvayı gerçekleştirdik. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen özellikle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çünkü ben bu ilçede hiç bir kurumdan hiç bir destek almadan turnuva düzenlemenin zorluğunu da yaşadım. Az çok insanla uğraşanların gençlerin tamamını memnun etmenin mümkün olmadığını iyi bilirler” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24