Dernekpazarı MEB’te görev değişimleri

Dernekpazarı Atatürk İlkokulu Müdürlüğüne Ali Sait Abdioğlu ve Müdür Yardımcılığına Temel Sezer atanırken, Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcılığına ise Kamil Kahvesi atandı.

Dernekpazarı MEB’te görev değişimleri

Dernekpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim verem Atatürk İlkokulu ile Atatürk Ortaokulu’nun Müdür ve Müdür Yardımcıları kadrolarına yeni atamalar yapıldı.

 

Uzun zamandan beri Kenan Sürmeneli’nin vekaleten yürüttüğü Atatürk İlkokulu ve  Ortaokulu Müdürlüğüne  Ali Sait Abdikoğlu  atandı. Aynı okulun Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten  Ramazan Baş’ın görevi bırakmasından boşalan yardımcılığa da Halk Eğitimi Öğretmenlerinden Temel Sezer görevlendirildi. Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcılığına ise Kamil Kahveci atandı.

 

Atatürk İlkokulu Müdürlüğüne Ali Sait Abdioğlu Atandı

1971 yılında Trabzon Yomra doğan Abdioğlu, 19 Mayıs Üniversitesi Samsun Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Programından mezun oldu. 1991 tarihinde Bingöl İli Adaklı İlçesi Mercan Köyü-Çomak Mezrası’na Sınıf Öğretmeni olarak atandı. Kozlu Köyü Gözütok Mezrası İlkokulu’nda da bir yıl görev yaptıktan sonra askerlik görevini yerine getirdi. 1995 yılı Şubat ayında terhis olduktan sonra Adaklı ilçesi Merkez İlkokulu’nda öğretmenlik görevine devam etti. Eylül 1996’da Trabzon Yomra ilçesine atandı. Taşdelen İskenderli İlkokulu, Namık Kemal Mahallesi İlkokulu ve Yomra Merkez İlkokulunda öğretmen olarak çalışmaya devam etti. 2001 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Matematik alanında Lisans Tamamlama programını bitirip. 2013 yılında Okan Üniversitesi’nde İşletme alanında yüksek lisans yaptı. Evli olup, İsmail Beyazıt ve Fatıma Betül isimlerinde iki çocuk babasıdır. 2015 yılı yaz döneminde yapılan yönetici atamaları ile Dernekpazarı İlçesi Atatürk İlkokulu’na Okul Müdürlüğüne atandı.

 

Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcılığına Temel Sezer atandı

1973 yılında Çaykara İlçesi Çambaşı Mahallesinde doğdu. İlk, orta ve Liseyi  Trabzon’da okudu. 1993 yılında mezun olup, 1966’da girdiği Trabzon KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Resim –İş bölümünden mezun oldu. Bayburt İli Aydıntepe İlçesi Şehit Erdal Eraslan İlköğretim Okulunda göreve başladı. Bayburt Merkez Ahmet Yesevi İş ve Eğitim Uygulamalı İlköğretim Okulu ve Rize İyidere Merkez İlköğretim Okulunda öğretmen ve idarecilik görevlerinde bulundu. 2015 yılında  Dernekpazarı Halk Eğitim Müdürlüğünde görsel sanatlar öğretmeni olarak atandı. Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı  Ramazan Baş’ın kendi isteğiyle görevden ayrılması sonucu boşalan Müdür Yardımcılığına geçici görevle atandı. Temel Sezer evli ve iki kız babasıdır.

 

Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı  Kamil Kahveci Kimdir ?

Atatürk Orta Okulu Müdür Yardımcılığına atanan Kamil Kahveci Çaykara İlçesi Şahinkaya Mahallesinde doğdu. İlk, Orta ve Liseyi Çaykara da okudu. Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini kazanarak üniversite  öğrenimini 2000 yılında tamamladı. İş-Teknik Öğretmeni olarak Sürmene’ye atandı. Üç yıl Sürmene’de çalıştıktan sonra Of İlçesi Cumapazarı İlköğretim Okulu’na  tayin oldu. 12 yıl Cumapazarı’nda çalıştı. Haziran 2015’te Atatürk Ortaokulu Müdür yardımcılığına atandı. Kamil Kahveci evli ve  üç çocuk babasıdır.


Haber-Foto: 
Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24