Dernekpazarı Kaymakamlığı’ndan Eğitime destek

Dernekpazarı Kaymakamlığı tarafından eğitime destek kampanyası çerçevesinde ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz sınav seti desteği sağlandı.

Dernekpazarı Kaymakamlığı’ndan Eğitime destek

Dernekpazarı Kaymakamlığı ilçedeki 5, 6, 7, 8, 11. ve 12. sınıflarda, okuyan toplam 148 öğrenciye içerisinde soru bankaları, konu anlatımları ve yaprak testler olan sınav setleri dağıttı.

 

Dernekpazarı’nda eğitim gören her bir öğrencinin iyi bir gelecek sahibi olabilmesi için eğitim meselesini birinci planda değerlendirdiklerini belirten Kaymakam Selim Erkovan, “Bu kapsamda öğrencilerimizin neye ihtiyaçları varsa bizzat ilgileneceğim. Yakın bir zamanda okullarımızda cüzi bir ücret karşılığında hafta içi ve hafta sonu olmak üzere yoğun bir kurs programı başlatacağız. Yaptığımız bu eğitim çalışmalarına velilerimizin sahip çıkmaları son derece önemli” diye konuştu.

 

Hayırsever vatandaşlara da seslenen Kaymakam Erkovan; “Eğitim faaliyetlerimizi yürütmek için kurduğumuz -Dernekpazarı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği- ne yapılacak yardımlar, Dernekpazarı’nın ve Dernekpazarılı gençlerimizin geleceklerine yapılacak en büyük yatırımdır” ifadelerini kullandı.

 

Kitap dağıtım töreninde söz alan 8. Sınıf öğrencisi Aleyna Akbulut; “Kitaplar bizim derslerimiz ve sınavlarımız için yararlı olacak. Bizlere bu kitapları temin eden ve emeği geçen herkese arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkür ederim” diye onuştu.

 

Dershaneye gidemediğini belirten 12. Sınıf öğrencisi Nurşen Akın; “Yardımcı kitaplar konusunda da sıkıntı çekiyordum ve istediğim kadar soru çözemiyordum. Bu kitaplar üniversite sınavına hazırlanmam da bana yardımcı olacak. Bizlere bu kitapların ulaşmasında yardımcı olan Kaymakamımız Selim Erkovan’a çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah AKSOY
Abdullah AKSOY - 10 yıl Önce

kaymakamımıza helal olsun...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24